Slik gjenoppretter du Google-kontoen eller Gmail-tjenesten din

Hvis du har glemt passordet eller brukernavnet ditt, eller hvis du ikke kan motta bekreftelseskoder, følger du denne fremgangsmåten for å gjenopprette Google-kontoen din. På den måten kan du bruke tjenester som Gmail, Foto og Google Play.

Tips:

• Selv om du gjetter feil, blir du ikke fjernet fra prosessen for kontogjenoppretting Det finnes ingen grense for hvor mange ganger du kan prøve å gjenopprette kontoen din.

• Hvis du bruker en konto via jobb, skole eller en annen gruppe, fungerer muligens ikke denne fremgangsmåten. Be administratoren din om hjelp.
  • For å gjenopprette en konto for et barn under 13 år (eller aldersgrensen i landet ditt) kan du tilbakestille barnets passord.

Har du glemt passordet ditt?

1. Følg fremgangsmåten for å gjenopprette Google- eller Gmail-kontoen din.
  2. Tilbakestill passordet ditt når du blir bedt om det. Velg et sterkt passord du ikke allerede har brukt for denne kontoen. Finn ut hvordan du oppretter sikre passord.

Har du glemt e-postadressen du logger på med?

1. Følg denne fremgangsmåten for å finne brukernavnet ditt. Du må vite dette:
    • et telefonnummer eller gjenopprettingsadressen for kontoen
    • hele navnet på kontoen
  2. Følg veiledningen for å bekrefte at kontoen er din.
  3. Du ser en liste over brukernavn som samsvarer med kontoen din.

Noen andre bruker kontoen din

Hvis du tror noen bruker Google-kontoen din uten tillatelse, følger du fremgangsmåten for å gjenopprette en hacket eller kapret Google-konto eller Gmail.

Det er en annen grunn til at du ikke kan logge på

Hvis du har et annet problem, kan du få hjelp med å logge på.

Gjenopprett en slettet Google-konto

Hvis du nylig har slettet Google-kontoen din, kan du følge fremgangsmåten for å gjenopprette kontoen din.

Kan fremdeles ikke logge på

Opprett en ny konto

Hvis du ikke kan logge på, kan du prøve disse tipsene for kontogjenoppretting.

Hvis du fremdeles ikke kan gjenopprette kontoen din, kan du opprette en ny Google-konto. Når du gjør det, kan du følge disse trinnene for å unngå å bli låst ute av Google-kontoen din.

Unngå gjenopprettingstjenester for kontoer og passord

Av sikkerhetshensyn kan du ikke ringe Google for å få hjelp med å logge på kontoen din. Vi samarbeider ikke med noen tjenester som hevder at de leverer brukerstøtte for kontoer og passord. Ikke oppgi passordene eller bekreftelseskodene dine til noen.