Finn kjøpene, reservasjonene og abonnementene dine

Google-kontoen din inneholder kjøp og reservasjoner du har gjort via Søk, Maps og Assistent. Denne informasjonen er organisert for å hjelpe deg med å få ting gjort.

1. Åpne Google-kontoen din. Du må kanskje logge på.
  2. Klikk på Betalinger og abonnementer til venstre.
  3. For å se en liste over elementer, klikk på Administrer kjøp, Administrer abonnementer eller Administrer reservasjoner.
  4. For å se mer informasjon, velg et element. Her kan du for eksempel
    • spore leveringer
    • fornye abonnementer
    • kansellere reservasjoner

Viktig: Hvis du er en bruker under 13 år eller aldersgrensen i landet ditt, administreres Google-kontoen din av en forelder med Family Link. Du ser ingen kjøp, abonnementer eller bestillinger oppført i Google-kontoen din.

Tips: Familieadministratoren kan finne en liste over alt familiemedlemmene har kjøpt med familiebetalingsmåten via faktureringssystemet for Google Play. Finn ut mer om familiebetalingsmåten.

Hvor kommer kjøpene og bestillingene mine fra?

Google-kontoen din inneholder kjøp og reservasjoner du har gjort via Søk, Maps og Assistent. Kjøp og reservasjoner kan for eksempel komme fra

• matbestillinger eller Google Shopping-bestillinger via Søk eller Assistent
  • reservasjoner for restauranter og hoteller samt helse- og velværebestillinger via Søk, Maps eller Assistent

For å se kilden for en bestilling, velg den for å åpne detaljene. Øverst til høyre velger du Informasjonetterfulgt av Hvor kommer dette fra?.

Slett kjøpene og reservasjonene dine

Slett kjøpene dine
  1. Gå til Kjøp-siden i Google-kontoen din.
  2. Velg et kjøp for å åpne detaljene.
  3. Velg Fjern kjøpet.
  4. Følg veiledningen på skjermen for å slette kjøpet.
Slett reservasjonene dine
  1. Gå til Reservasjoner-siden i Google-kontoen din.
  2. Velg en reservasjon for å åpne detaljene.
  3. Velg Fjern reservasjonen.
  4. Følg veiledningen på skjermen for å slette reservasjonen.

Viktig: Informasjon om kjøp, reservasjoner og abonnementer kan også lagres med aktiviteten din i andre Google-tjenester. Hvis du for eksempel har sett på et produkt med Søk og deretter kjøpt det, kan søkene dine for produktet bli lagret i Google-kontoen din.

Hvorfor samler Google kjøpene og reservasjonene dine?

Vi organiserer kjøp og reservasjoner i Google-kontoen din for å hjelpe deg med å få ting gjort. Du kan for eksempel

• be Google-assistenten om leveringsstatusen for et kjøp
  • be Google-assistenten om å vise flyreservasjonene dine eller bruke Søk til å stille spørsmål som «Er flyvningen min i rute?»

Administrer tilknyttede abonnementer

Abonnementer kan inkludere innhold som

• Google Play-abonnementer
  • YouTube-abonnementer
  • Nyheter-abonnementer du har knyttet til Google-kontoen din
Legg til en abonnementstjeneste fra utenfor Google

Du kan knytte et abonnement til Google-kontoen din.

Når du har knyttet et abonnement til kontoen din, kan Google gi opplevelsen din et mer personlig preg, for eksempel ved at du kan

• finne artikler uten å logge på en konto eller møte en betalingsmur
  • få artikler fra abonnementer for papirutgaver i søkeresultatene dine
Fjern tilknyttede abonnementer

Hvis du ikke vil at et abonnement skal vises i Google-kontoen din, går du til Abonnementer og velger Fjern tilknytningen.

Abonnementet ditt blir ikke kansellert eller endret. Men du får ikke lenger personlig tilpasning som er basert på abonnementet, i Google-produkter.

Hvem kan se kjøpene og reservasjonene dine?

Bare du kan se kjøpene, reservasjonene og abonnementene dine. Se hvordan Google ivaretar personvernet ditt og sikkerheten din.