Finn, kontroller og slett informasjon i Google-kontoen din

Finn ut mer om hvordan du administrerer informasjon og aktivitet i Google-kontoen din. Du kan velge hvilke aktivitetstyper som lagres i kontoen din og brukes til å tilpasse brukeropplevelsen din på Google-tjenester.

Gå gjennom personverninnstillingene dine

Du kan raskt finne og endre flesteparten av innstillingene som forklares nedenfor, med personvernsjekken.

Kontroller hvilken aktivitet som lagres

Bruk Aktivitetslagring for å velge hvilke typer aktiviteter som blir lagret i kontoen din. Eksempler på aktivitet kan være

• søkene dine
  • nettstedene du besøker
  • videoer du ser på
  • steder du reiser til

Med aktivitetsdata får du en bedre opplevelse ved hjelp av raskere søk og en mer tilpasset opplevelse i Google-produkter.

Finn ut mer om hvordan du kontrollerer hvilke aktiviteter som lagres i kontoen din.

Spor og slett informasjonen din

Med disse ressursene er det enklere å gjennomgå og kontrollere aktiviteten som er lagret i Google-kontoen din.

Finn en oversikt over dataene dine

Gå til Google Oversikt for å se en oppsummering av dataene dine for forskjellige Google-tjenester, for eksempel Gmail, Disk og Kalender.

Finn og slett aktiviteten din og filene dine

Aktiviteten din

Finn og slett aktivitet, for eksempel hva du har søkt etter, og nettsteder du har besøkt, i Min aktivitet.

Finn ut mer om hvordan du sletter aktiviteten din.

Tips: For å øke sikkerheten kan du legge til et ekstra bekreftelsestrinn for å se hele loggen din i Min aktivitet.

Filene dine

Du kan finne og slette bilder, e-poster, dokumenter og andre filer ved å gå til det aktuelle Google-produktet, for eksempel

Finn og slett steder du har vært

Posisjonsloggen er en Google-kontoinnstilling som lager en tidslinje – det vil si et personlig kart som gjør det lettere å huske steder du besøker, og hvilke ruter og turer du tar. Når du har slått på posisjonsloggen, lagrer enheten regelmessig den nøyaktige posisjonen sin på enhetene dine og på Googles tjenere, selv når du ikke bruker Google-apper. Bare du kan se posisjonsloggen din.

Finn ut mer om hvordan du kan administrere eller slette posisjonsloggen din.

Med posisjonsloggen kan du få en mer personlig tilpasset opplevelse på Google, for eksempel anbefalinger som er basert på steder du ofte besøker.

Administrer andre posisjonsdata

Hvis du har slått på andre innstillinger, for eksempel Nett- og appaktivitet, og du setter posisjonsloggen på pause eller sletter posisjonsdata fra posisjonsloggen, kan du fremdeles ha posisjonsdata lagret i Google-kontoen din som en del av bruken av andre Google-nettsteder, -apper og -tjenester. Nett- og appaktivitet kan inkludere informasjon om posisjonen din basert på enhetens generelle område og IP-adresse.

Det generelle området du er i, kan for eksempel lagres som en del av aktiviteten i Søk og Maps når innstillingen for nett- og appaktivitet er på. Andre posisjoner, inkludert den nøyaktige posisjonen din, kan lagres med bildene dine, avhengig av innstillingene i kameraappen du bruker.

Slett logg og informasjonskapsler fra Chrome og andre nettlesere

Data fra loggen og informasjonskapsler kan gi deg bedre forslag i adressefeltet. På den måten kan du raskere finne det du leter etter.

Se annen Google-aktivitet

Du kan også kontrollere annen Google-aktivitet.

Denne informasjonen kan bidra til å forbedre resultatene og forslagene du ser i Google-tjenester.

Fjern enheter fra kontoen din
Du kan gjennomgå enheter som nylig er brukt til å logge på kontoen din. Hvis du ser en enhet som du ikke gjenkjenner eller eier, bør du fjerne den fra kontoen din.
Slett et produkt eller kontoen din
Du kan også slette Google-kontoen din når som helst. Etter at du har slettet den, er det ikke sikkert at du kan få den tilbake.

Endre personopplysninger

Gå til Om meg for å endre personopplysningene dine og hvem som kan se dem. Denne informasjonen kan hjelpe folk med å komme i kontakt med deg på Google-tjenester, for eksempel Gmail, eller finne ting dere har til felles.

Finn ut hvordan du endrer personopplysningene dine.

Endre annonseinnstillinger

Du kan kontrollere informasjonen Google bruker til å vise deg annonser, med annonseinnstillingene.

Disse dataene gjør annonsene du ser, mer relevante for interessene dine.

Finn ut mer om Google-annonser og annonseinnstillinger.

Last ned Google-dataene dine

Du kan når som helst laste ned eller overføre data, som bilder, e-poster, dokumenter og kontakter. På den måten kan du beholde innholdet du har laget, selv om du slutter å bruke Google-tjenester eller sletter Google-kontoen din.

Finn ut hvordan du laster ned dataene dine.