Suojausavainten tilaus

Suosittelemme käyttämään Lisäsuojauksen kanssa kahta avainta:

• Pääavain, joka muodostaa yhteyden puhelimiin ja tietokoneisiin
  • Vara-avain

Valitse suojausavaimet

Ehdotetut avaimet:

Jos käytät ensisijaisesti uudempia MacBookeja tai Chromebookeja, suosittelemme USB-C-avainta, kuten Titan USB-C/NFC tai Yubikey 5C.

Jos sinulla on iPhone, jonka käyttöjärjestelmä on iOS 13.3 tai uudempi, voit käyttää avaimia NFC:n kanssa, kuten Titan-turva-avaimia. Jos sinulla on iPhone tai iPad, jossa on Lightning-liitin, osta sovitin.

Jos tietokoneessasi on USB-A-portit, suosittelemme USB-A:ta ja NFC-suojausavainta:

USB-A + NFC security key

Jos tietokoneessasi on USB-C-portit, suosittelemme USB-C:tä ja NFC-suojausavainta:

USB-C + NFC security key

Jos iPadissasi on USB-C-liitin, voit käyttää Titanin USB-C-turva-avainta. Jos iPadissasi on Lightning-liitin, suosittelemme hankkimaan Titanin USB-A-turva-avaimen, jossa on Apple Lightning ‑sovitin:

USB-A Titan Security Key with an Apple Lightning adapter

Jos haluat lisää tietoa siitä, miten suojausavaimet auttavat suojautumaan tietojenkalastelulta, siirry Titan-turva-avaimen tuotesivulle.

Tietoja Titan-turva-avaimista

Titan-turva-avaimet ovat saatavilla Google Storesta, ja ne toimivat useimmilla Android-, Chrome OS- ja iOS-laitteilla sekä macOS- ja Windows-tietokoneilla. Lue lisää Titan-turva-avaimista ja niiden saatavuudesta.
Vinkki: Jotta voimme parantaa poliittisten organisaatioiden tietoturvaa Lisäsuojauksella, teemme yhteistyötä Defending Digital Campaigns ‑järjestön kanssa tarjotaksemme Titan-turva-avaimia maksutta. Kysy Defending Digital Campaigns ‑järjestöltä, voiko tiimisi saada avaimia veloituksetta.

Mistä voi ostaa muita suojausavaimia

Vaihtoehtosi riippuvat asuinalueestasi. Voit käyttää tässä olevia Amazon-linkkejä. Jos avaimia ei ole asuinalueellasi saatavilla Amazonin kautta, suosittelemme käymään Yubico- tai Feitian-verkkosivustoilla, joilta avaimet voi mahdollisesti tilata suoraan. Jos se ei onnistu, etsi avainta hakusanoilla FIDO U2F SecurityKey ja tilaa se luotettavalta jälleenmyyjältä.