Vinkkejä tilin palautusvaiheiden suorittamiseen

Jos et pysty kirjautumaan sisään, kokeile päästä takaisin Google-tilillesi seuraamalla näitä ohjeita:

1. Siirry tilin palautussivulle.
  2. Kun teet vaiheita, käytä mahdollisimman monia alla mainituista vinkeistä.

Vinkki: Et välttämättä näe kaikkia täällä kuvattuja kysymyksiä.

Jos sait tilin palautusyrityksen yhteydessä ilmoituksen "Google ei voinut vahvistaa, että tämä tili kuuluu sinulle", voit yrittää uudelleen.

Vastaa mahdollisimman moneen kysymykseen

Yritä olla ohittamatta kysymyksiä. Jos et ole varma vastauksesta, yritä arvata se parhaasi mukaan ennen siirtymistä seuraavaan kysymykseen. Väärät arvaukset eivät poista sinua prosessista.

Käytä tuttua laitetta tutussa paikassa

Jos mahdollista,

• käytä tietokonetta, puhelinta tai tablettia, jolla kirjaudut sisään usein
  • käytä samaa selainta (esim. Chromea tai Safaria) kuin yleensä
  • kirjaudu sisään paikassa, jossa teet niin yleensä, esim. kotona tai töissä.

Kirjoita salasanat tarkasti

Yksityiskohdilla on merkitystä, joten vältä kirjoitusvirheitä ja kiinnitä huomiota isoihin ja pieniin kirjaimiin.

Salasanat

Jos sinulta pyydetään viimeistä muistamaasi salasanaa, lisää tuorein, jonka muistat.

• Jos et muista viimeisintä salasanaasi: Käytä edellistä muistamaasi salasanaa. Mitä tuoreempi, sen parempi.
  • Jos et muista mitään aiempia salasanoja varmasti: Yritä arvata.

Lisää tiliisi liittyvä sähköpostiosoite

Jos sinua pyydetään antamaan sähköpostiosoite, jonka voit tarkistaa nyt, anna tilillesi lisätty osoite. Tässä esimerkkejä:

• Varasähköposti auttaa sinua pääsemään takaisin tilillesi. Lähetämme sinne myös tietoturvailmoituksia.
  • Vaihtoehtoinen sähköpostiosoite on osoite, jolla voit kirjautua sisään.
  • Yhteyssähköpostiosoite on osoite, johon saat tietoa useimmista käyttämistäsi Google-palveluista.

Roskapostien tarkistaminen viestin varalta

Tärkeää: Google ei koskaan pyydä sinua kertomaan salasanaasi tai vahvistuskoodeja sähköpostilla, viestillä tai puhelun aikana. Syötä salasanasi tai vahvistuskoodit vain osoitteessa accounts.google.com.

Jos et löydä tiimiltämme odottamaasi sähköpostia, tarkista roskapostikansiosta, onko siellä viesti otsikolla "Your Google support inquiry" (Google-tukipyyntösi).

Etkö edelleenkään pääse sisään? Suosittelemme korvaavan Google-tilin luomista. Näiden ohjeiden avulla voit estää Google-tilisi lukitsemisen.