Bekræft din Google-konto

Når du opretter en Google-konto med en mailadresse, der ikke udbydes af Google, sender vi en bekræftelseskode til den mailadresse, du brugte til at oprette kontoen. Hvis du ikke bekræfter din mailadresse, kan du ikke oprette en Google-konto.

Log ind på din mail for at bekræfte din konto

1. Under oprettelsen af din konto får du en mail fra Google. Åbn mailen, og find bekræftelseskoden.
  2. Afslut oprettelsen af din konto ved at angive bekræftelseskoden, når du bliver bedt om det.

Log ind på din Google-konto for at se, om din konto er bekræftet. Hvis den ikke er blevet bekræftet endnu, får du vist en besked, hvor du bliver bedt om at bekræfte din konto.

true
Velkommen til din Google-konto!

Vi kan se, at du har en ny Google-konto. Få flere oplysninger om, hvordan du får en bedre oplevelse med din Google-kontotjekliste.