Utilitzar el vostre Compte de Google a l'iPhone o a l'iPad

Podeu utilitzar el vostre Compte de Google al dispositiu mòbil de diverses maneres.

Iniciar la sessió a Safari

Podeu iniciar la sessió al vostre Compte de Google des de Safari, el navegador inclòs al vostre dispositiu. Iniciar la sessió a Safari us permet:

• Gaudir d'una experiència més personalitzada en utilitzar els productes de Google al web.
  • Iniciar la sessió amb un sol toc en llocs web i aplicacions.
  • Tenir més control sobre la configuració de privadesa.

Un cop heu iniciat la sessió, els controls d'activitat i les preferències d'anuncis del vostre Compte de Google s'apliquen a Safari de manera automàtica.

Iniciar la sessió de manera automàtica

En iniciar la sessió amb el vostre Compte de Google en una aplicació de Google o en un producte de tercers, automàticament iniciareu la sessió al Compte de Google a Safari. Així no haureu de tornar a iniciar la sessió al compte des del vostre dispositiu.

Si no voleu tenir la sessió iniciada a Safari amb el vostre Compte de Google, la podeu tancar en qualsevol moment.

Comprovar si teniu la sessió iniciada o no

Per saber si teniu la sessió iniciada a Safari amb el vostre Compte de Google:

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Safari.
  2. Aneu a www.google.com.
  3. A la part superior dreta, busqueu la vostra imatge de perfil. Si la veieu, és que teniu la sessió iniciada. Si no, és que no la hi teniu.
Iniciar la sessió o canviar de compte

Per iniciar la sessió a Safari amb el vostre Compte de Google:

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Safari.
  2. Aneu a www.google.com.
  3. Toqueu la vostra imatge de perfil o l'opció Inicia la sessió.
  4. Seguiu els passos per iniciar la sessió.

Nota: podeu iniciar la sessió en llocs web d'altres productes de Google, però és possible que els passos siguin diferents.

Tancar la sessió i suprimir comptes

Per tancar la sessió i suprimir el Compte de Google de Safari:

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Safari.
  2. Aneu a www.google.com.
  3. Per tancar la sessió, toqueu la imatge de perfil a la part superior dreta i després Tanca la sessió. Si en lloc de la imatge de perfil veieu l'opció "Inicia la sessió", vol dir que ja teniu la sessió tancada.
  4. Per suprimir un compte, assegureu-vos d'haver tancat la sessió. Toqueu Inicia la sessió i després Utilitza un altre compte i després Suprimeix.
  5. Trieu el compte que voleu suprimir i, a continuació, seleccioneu Fet.

Podeu tornar a afegir el vostre compte de Google a Safari en qualsevol moment.

Nota: si no hi ha cap Compte de Google en cap de les vostres aplicacions de Google, es tancarà la sessió al dispositiu.

Iniciar la sessió a les aplicacions de Google

Baixeu les aplicacions dels vostres productes de Google preferits, com ara Gmail o YouTube, per fer-les servir a l'iPhone o a l'iPad.

En primer lloc, baixeu l'aplicació que voleu

1. Obriu l'App Store a l'iPhone o a l'iPad.
  2. Busqueu l'aplicació que voleu i baixeu-la. Assegureu-vos que és de Google LLC.

A continuació, inicieu la sessió amb el vostre Compte de Google

El procés d'inici de sessió és diferent segons el producte. Tot seguit, us mostrem algunes aplicacions populars de Google i us indiquem què heu de fer per afegir comptes, suprimir-ne o canviar de compte.

Aplicació Cerca de Google

Afegir comptes o canviar de compte

Per iniciar la sessió a l'aplicació Google amb el Compte de Google:

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Google .
  2. Afegiu-hi el vostre Compte de Google.
    • Per afegir-hi un compte per primera vegada: toqueu l'opció Inicia la sessió.
    • Per afegir-hi un altre compte: a la part superior esquerra, toqueu la vostra imatge de perfil. Toqueu el compte amb què ja s'ha iniciat la sessió.
  3. Seleccioneu el compte que voleu utilitzar. Si no es mostra a la llista, seleccioneu Afegeix un altre compte i seguiu els passos per iniciar la sessió.

Tancar la sessió i suprimir el compte

Per tancar la sessió del vostre Compte de Google i suprimir-lo de l'aplicació Google:

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Google .
  2. A la part superior esquerra, toqueu la vostra imatge de perfil. Toqueu el compte amb què heu iniciat la sessió.
  3. Aquí podeu fer el següent:
    • Suprimir el compte: seleccioneu Gestiona comptes. Al costat del compte que vulgueu suprimir, toqueu Suprimeix i després Suprimeix. Toqueu Enrere Enrere.
  4. A la part superior dreta, trieu Fet.

Nota: si no hi ha cap Compte de Google en cap de les vostres aplicacions de Google, es tancarà la sessió al dispositiu.

Aplicació Gmail

Afegir comptes

Per iniciar la sessió a l'aplicació Gmail amb el vostre Compte de Google:

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Gmail .
  2. Per afegir-hi el compte per primera vegada, inicieu la sessió quan se us demani. Per afegir-hi un altre compte, seguiu els passos que s'indiquen a continuació.
  3. Seleccioneu Menú Menú. Toqueu el compte amb què heu iniciat la sessió i després Gestiona comptes.
  4. Trieu quins comptes voleu afegir. Si un compte no es mostra a la llista, seleccioneu Afegeix un altre compte i seguiu els passos per iniciar la sessió.
    • Al costat dels comptes que voleu afegir, activeu l'interruptor.
    • Al costat dels comptes que no voleu afegir, desactiveu l'interruptor.
  5. A la part superior esquerra, seleccioneu Fet.

Només podeu veure el correu d'un sol compte cada vegada.

Canviar de compte

Per utilitzar l'aplicació Gmail amb un altre Compte de Google:

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Gmail .
  2. Seleccioneu Menú Menú.
  3. Toqueu el compte amb què s'ha iniciat la sessió i, a continuació, toqueu el compte al qual voleu canviar.

Suprimir el compte

Per suprimir el vostre Compte de Google de l'aplicació Gmail:

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Gmail .
  2. Seleccioneu Menú Menú. Toqueu el compte amb què heu iniciat la sessió i després Gestiona comptes i després Edita.
  3. Al costat del compte que voleu suprimir, toqueu Suprimeix. Si se us demana, confirmeu la selecció.
  4. A la part superior esquerra, seleccioneu Fet.
Aplicació YouTube

Afegir comptes o canviar de compte

Per iniciar la sessió a l'aplicació YouTube amb el vostre Compte de Google:

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació YouTube Logotip de YouTube.
  2. A la part superior dreta, toqueu la imatge de perfil.
    • Per afegir-hi un compte per primera vegada: toqueu l'opció Inicia la sessió.
    • Per afegir-hi un altre compte: toqueu Canvia de compte.
  3. Seleccioneu el compte que voleu utilitzar. Si no es mostra a la llista, seleccioneu Afegeix un compte i seguiu els passos per iniciar la sessió.

Tancar la sessió del compte

Per tancar la sessió del vostre Compte de Google i suprimir-lo de l'aplicació YouTube:

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació YouTube Logotip de YouTube.
  2. A la part superior dreta, toqueu la imatge de perfil.
  3. Toqueu Canvia de compte i després Fes servir YouTube amb la sessió tancada.

Nota: si no hi ha cap Compte de Google en cap de les vostres aplicacions de Google, es tancarà la sessió al dispositiu.

Mantenir les aplicacions actualitzades

Important: per millorar la protecció dels usuaris, Google ja no permet que iniciïn la sessió a determinades versions de les aplicacions de Google per a iOS llançades abans del 2020. Les versions actualitzades d'aquestes aplicacions són més segures.

Per actualitzar les vostres aplicacions de Google a iOS, primer assegureu-vos que teniu la versió més recent d'iOS al dispositiu. A continuació, actualitzeu les aplicacions a l'App Store.

Consell: si encara no podeu iniciar la sessió a les aplicacions de Google a iOS, proveu d'iniciar la sessió al vostre Compte de Google o a Gmail des del navegador.

Sincronitzar el compte amb les aplicacions d'Apple

Podeu sincronitzar el contingut de determinats productes de Google amb les aplicacions corresponents incloses a l'iPhone o l'iPad. Per exemple, podeu:

• Rebre el correu electrònic de Gmail a l'aplicació Correu.
  • Veure els esdeveniments de Google Calendar a l'aplicació Calendari.
Sincronitzar un Compte de Google amb les aplicacions d'Apple

Per sincronitzar el contingut del Compte de Google amb les aplicacions d'Apple del vostre dispositiu:

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Configuració.
  2. Toqueu Contactes. Pot ser que hàgiu de desplaçar-vos cap avall.
  3. Toqueu Afegir compte. Si ja heu sincronitzat un Compte de Google amb el vostre dispositiu, toqueu Comptes.
  4. Toqueu Afegir compte i, a continuació, Google.
  5. Seguiu les instruccions per iniciar la sessió al vostre Compte de Google.
  6. Trieu quines aplicacions de Google se sincronitzaran amb el dispositiu. Podeu actualitzar aquestes opcions de configuració en qualsevol moment.
  7. Toqueu Desar.

Les dades del Compte de Google que trieu se sincronitzaran amb l'iPhone o l'iPad. Per veure el contingut, obriu l'aplicació corresponent.

Canviar el contingut que se sincronitza o suprimir el compte

Podeu modificar el contingut del vostre Compte de Google que se sincronitza amb les aplicacions d'Apple del dispositiu. També podeu suprimir el Compte de Google de les aplicacions d'Apple en qualsevol moment, la qual cosa atura la sincronització.

Per canviar el contingut que se sincronitza o suprimir el vostre Compte de Google:

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Configuració.
  2. Seleccioneu Mail, Contactes o Calendari.
  3. Trieu el compte que voleu modificar o suprimir.
  4. Feu els canvis que vulgueu.
    • Per canviar el contingut que se sincronitza: al costat del contingut que voleu sincronitzar, activeu l'interruptor. Desactiveu-lo per al contingut que no vulgueu sincronitzar.
    • Per suprimir el compte: seleccioneu Eliminar compte.

Iniciar la sessió en altres aplicacions

Podeu iniciar la sessió en alguns llocs web i en algunes aplicacions que no són de Google amb el vostre Compte de Google.

Important: quan inicieu la sessió en un producte de tercers amb el vostre Compte de Google, també inicieu la sessió a Safari de manera automàtica.