Missatge de confirmació de la supressió de Gmail

Heu rebut aquest missatge perquè algú ha sol·licitat que suprimim Gmail del vostre compte de Google. El correu electrònic us demanarà que confirmeu la supressió fent clic a l'enllaç que inclou.

Si no heu fet aquest canvi, o si voleu mantenir Gmail al compte, només cal que ignoreu el correu electrònic i els canvis no s'aplicaran al vostre compte.

Si trieu suprimir Gmail del compte, tingueu en compte que no us podreu registrar a Gmail amb el mateix nom d'usuari més endavant.

Si encara podeu iniciar-hi la sessió, seguiu els passos per protegir el compte.

Si no podeu iniciar la sessió al compte, seguiu aquests passos:

1. Seguiu els passos per recuperar el compte.
  2. Restabliu la contrasenya quan se us demani. Trieu una contrasenya segura que no hàgiu utilitzat amb aquest compte. Obteniu informació sobre com podeu crear una contrasenya segura.