Opret eller skift pinkode til din Google-konto

Nogle produkter beder om en pinkode til en Google-konto, før du kan foretage bestemte handlinger, som f.eks. at konfigurere en enhed eller foretage et køb.

Tilfælde, hvor du skal bruge en pinkode

Du bliver bedt om at bruge en pinkode til din Google-konto i en række forskellige situationer, f.eks. når:

• Du godkender køb i Google Play (valgfrit).
  • Du sender penge til en anden i Google Pay.
  • Du konfigurerer en Roku-boks. Du bruger din pinkode til at tilføje Google Play Film og TV.
  • Du køber noget fra Google Play i Daydream.

Pinkoden til din Google-konto adskiller sig fra de pinkoder, du muligvis har til andre Google-produkter som f.eks. Google Voice og Google Ads.

Opret en pinkode

Hvis det er nødvendigt at oprette en pinkode, får du vist en vejledning. Dette sker ofte som en del af en konfiguration eller et køb.

Du kan også oprette en pinkode på følgende måde:

1. Åbn sektionen Pinkode på din Google-konto. Du skal muligvis logge ind.
  2. Vælg Opret pinkode.
  3. Vælg en pinkode, og følg vejledningen på skærmen.
    • Undlad at bruge din fødselsdato eller andre tal, der er nemme at gætte.
    • Undlad at bruge en pinkode, du bruger andre steder.
    • Undlad at bruge tal i rækkefølge, som f.eks. 1, 2, 3, 4 eller 9, 8, 7, 6.
  4. Vælg Gem.

Skift pinkode

1. Åbn din Google-konto. Du skal muligvis logge ind.
  2. Vælg Sådan logger du ind på din Google-konto under "Sikkerhed".
  3. Vælg Pinkode til din Google-konto. Du skal muligvis logge ind igen.
  4. Vælg Skift pinkode.
  5. Vælg en pinkode, og følg vejledningen på skærmen.
  6. Vælg Gem.
true
Velkommen til din Google-konto!

Vi kan se, at du har en ny Google-konto. Få flere oplysninger om, hvordan du får en bedre oplevelse med din Google-kontotjekliste.