Googlen sähköpostin muutosvahvistus ‑viesti

Jos olet äskettäin vaihtanut Google-tilisi sähköpostiosoitteen, sinun pitäisi saada kaksi sähköpostiviestiä. Niiden aiheet ovat:

1. Google-tilipalvelu: Sähköpostin muutosvahvistus: Tämä viesti lähetetään uuteen sähköpostiosoitteeseesi. Sinua pyydetään vahvistamaan muutos klikkaamalla viestissä olevaa linkkiä. Jos et ole tehnyt muutosta itse, älä tee mitään, vaan jätä viesti huomiotta.
  2. Google-tilipalvelu: Sähköpostin muutosilmoitus: Tämä viesti lähetetään vanhaan sähköpostiosoitteeseesi. Viesti on turvatoimi, jolla suojellaan tiliäsi kaappausyrityksiltä.

Jos et äskettäin yrittänyt vaihtaa tilisi sähköpostiosoitetta ja uskot, että tilisi tiedot ovat vaarassa, aloita tilin palautusprosessi.