Het bericht 'Google e-mailverificatie'

Als u ongevraagd een e-mail voor accountverificatie heeft ontvangen, heeft iemand anders waarschijnlijk per ongeluk uw e-mailadres opgegeven terwijl hij of zij het eigen e-mailaccount probeerde te herstellen. Als u hier niet om heeft gevraagd, hoeft u verder niets te doen. U kunt het verificatiebericht gewoon negeren. Het account wordt dan niet geverifieerd.

Als u per ongeluk op de link heeft geklikt om het account te verifiëren, kunt u ervoor kiezen dit account te gebruiken of te verwijderen. Hoe dan ook: als u wilt inloggen, moet u eerst het wachtwoord resetten.