Googlen sähköpostivahvistusviesti

Jos saat tilin vahvistusviestin erehdyksessä, joku toinen käyttäjä on todennäköisesti kirjoittanut vahingossa sinun sähköpostiosoitteesi yrittäessään palauttaa omaa sähköpostitiliään. Jos et lähettänyt pyyntöä, sinun ei tarvitse tehdä mitään. Voit jättää vahvistusviestin huomioimatta, sillä tiliä ei vahvisteta.

Jos valitsit tilin vahvistamisen vahingossa, voit jatkaa tilin käyttöä tai poistaa sen. Kummassakin tapauksessa  sisäänkirjautuminen edellyttää salasanan vaihtamista.