Consultar els dispositius amb accés al compte

Podeu veure els ordinadors, els telèfons i altres dispositius en què teniu o heu tingut la sessió iniciada al vostre Compte de Google recentment. Podeu consultar google.com/devices per assegurar-vos que ningú més no hagi iniciat la sessió al vostre compte.

Revisar els dispositius

1. Aneu al vostre Compte de Google.
  2. Al tauler de navegació de l'esquerra, seleccioneu Seguretat.
  3. Al tauler Els teus dispositius, seleccioneu Gestiona tots els dispositius.
  4. Veureu els dispositius en què teniu la sessió iniciada al vostre Compte de Google actualment o en què l'heu tingut durant les darreres setmanes. Per obtenir més informació, seleccioneu un dispositiu o una sessió.
  5. Els dispositius o les sessions en què tingueu la sessió tancada tindran la indicació "Sessió tancada".
  6. Si es mostren diverses sessions per al mateix tipus de dispositiu, pot ser que totes estiguin en un dispositiu o en diversos. Reviseu-ne els detalls i, si no sabeu del cert si totes les sessions són dels vostres dispositius, tanqueu la sessió.

Què és una sessió?

En alguns casos, és possible que vegeu sessions en lloc de dispositius concrets. Una sessió és un període de temps durant el qual teniu la sessió iniciada al vostre Compte de Google des d'un navegador, d'una aplicació o d'un servei del dispositiu. És normal que hi hagi diverses sessions al mateix dispositiu.

Es pot crear una sessió independent al dispositiu:

• En iniciar la sessió en un dispositiu nou.
  • En tornar a introduir la contrasenya per verificar la vostra identitat.
  • En iniciar la sessió en un navegador, una aplicació o un servei nous.
  • En concedir a una aplicació accés a les dades del vostre compte.
  • En iniciar la sessió en una finestra d'incògnit o de navegació privada.

Per a la vostra seguretat, a la pàgina es mostrarà cada sessió perquè pugueu revisar-ne els detalls i tancar la sessió si no esteu segur que sigui vostra.

Què significa l'hora que es mostra

Les hores que s'indiquen a la pàgina representen la darrera vegada que es va produir una comunicació entre el dispositiu o la sessió i els sistemes de Google, en cada ubicació.

Aquesta comunicació pot incloure:

• Accions de l'usuari, com ara quan utilitzeu el Compte de Google o les aplicacions de Google.
  • Sincronització automàtica en segon pla entre un servei i Google.

Per tant, és possible que vegeu una hora més recent que la darrera vegada que es va utilitzar el dispositiu.

Tancar la sessió en un dispositiu que ja no s'utilitza

Per protegir el vostre compte, tanqueu la sessió als dispositius que:

• S'han perdut o ja no són vostres.
  • No us pertanyen.

Important: si no reconeixeu un dispositiu o es produeix activitat desconeguda al vostre compte, seguiu els passos per protegir el compte.

1. Aneu al vostre Compte de Google.
  2. Al tauler de navegació de l'esquerra, seleccioneu Seguretat.
  3. Al tauler Els teus dispositius, seleccioneu Gestiona tots els dispositius.
  4. Seleccioneu el dispositiu i, a continuació, Tanca la sessió.
  5. Si es mostren diverses sessions amb el mateix nom de dispositiu, totes poden provenir del mateix dispositiu o de diversos dispositius. Si voleu assegurar-vos que no hi hagi accés al compte des d'un dispositiu, tanqueu totes les sessions amb el nom d'aquest dispositiu.

Protegir el compte en cas de detectar-hi un dispositiu no reconegut

1. Aneu al vostre Compte de Google.
  2. Al tauler de navegació de l'esquerra, seleccioneu Seguretat.
  3. Al tauler Els teus dispositius, seleccioneu Gestiona tots els dispositius.

A continuació s'indiquen diversos indicis que un altre usuari està utilitzant el vostre compte:

• No reconeixeu un dispositiu. És possible que no reconegueu la vostra activitat en els casos següents:
    • Heu començat a utilitzar un dispositiu nou.
    • Heu fet servir el dispositiu d'una altra persona o un ordinador públic, com ara en una biblioteca. Obteniu informació sobre com podeu tancar la sessió en un dispositiu públic que ja no teniu a prop.
    • Heu restablert fa poc la configuració de fàbrica al dispositiu. És possible que el dispositiu encara es mostri.
  • No éreu en una ubicació en el moment indicat. Pot ser que no reconegueu una ubicació on éreu realment en els casos següents:
  • No recordeu haver utilitzat el compte en una data i una hora determinades. És possible que no reconegueu una data i una hora determinades si teniu aplicacions que es connecten al vostre Compte de Google, com ara Gmail o Calendar, perquè les hores podrien ser més recents del que recordeu.
  • Veieu un navegador diferent (com ara Chrome o Safari) del que utilitzeu habitualment.