"Googlen salasana-apu" -sähköpostiviesti

Jos olet saanut sähköpostiisi pyytämättä salasana-apuviestin, jokin toinen käyttäjä on todennäköisesti syöttänyt sähköpostiosoitteesi vahingossa. Jos et ole tilannut viestiä itse, ei hätää - Google-tilisi on turvassa, eikä sinun tarvitse ryhtyä mihinkään toimenpiteisiin. Tämä sähköpostiviesti ei vaaranna yksityisyyttäsi ja tietosuojaasi.

Huomaa: jos olet saanut salasananvaihtolinkin eri kielellä, sähköpostiosoitteesi vahingossa syöttänyt käyttäjä on voinut käyttää salasananvaihtosivua kyseisellä kielellä.