Cercar un correu electrònic d'assistència amb les contrasenyes

Si encara no has rebut el correu electrònic d'assistència amb les contrasenyes, segueix aquests passos:

1. Cerca a la safata d'entrada un correu electrònic amb l'assumpte "Codi de verificació de Google". Si no utilitzes Gmail, comprova la safata d'entrada de l'adreça electrònica que utilitzes per iniciar la sessió al compte. Si utilitzes Gmail, comprova la safata d'entrada de l'adreça electrònica de recuperació que vas proporcionar en registrar-te a Gmail. Si no vas proporcionar-ne cap, pots provar una altra manera de recuperar el compte.
  2. Comprova les carpetes de correu brossa o correu massiu. És possible que un filtre de correu massiu o correu brossa del teu sistema de correu electrònic hagi interceptat el correu que hem provat d'enviar-te. Cerca un correu electrònic de Google amb l'assumpte "Codi de verificació de Google". Si no el trobes en aquestes carpetes, afegeix noreply@google.com a la llibreta d'adreces i sol·licita un altre correu electrònic d'assistència amb les contrasenyes.
  3. Encara no has rebut el correu electrònic? Contacta amb el teu proveïdor de correu electrònic. Si després d'afegir "noreply@google.com" a la llista d'adreces o al filtre de correu brossa encara no has rebut cap enllaç de restabliment de la contrasenya, contacta amb el teu proveïdor de correu electrònic. Informa'l que no pots rebre correus de l'adreça "noreply@google.com".