Rediger dit navn på din Google-konto

Du kan til enhver tid ændre det navn eller kaldenavn, der er knyttet til din Google-konto.

Vigtigt! Alle kan finde det navn og kaldenavn, du har tilføjet, når de kommunikerer med dig eller ser indhold, du har oprettet i Google-tjenester. Tjek, hvor dit navn vises.

Rediger dit navn

Du kan ændre dit navn, så mange gange du vil.

1. Gå til https://myaccount.google.com i en browser. Du skal muligvis logge ind på din Google-konto.

2. Vælg "Personlige oplysninger" øverst til venstre. Vælg derefter Navn og derefter Rediger Rediger.

3. Følg vejledningen på skærmen.

Tip! Tjek, hvor dit navn vises.

Ret et gammelt navn, der stadig vises

Hvis du har ændret dit navn, og det gamle navn stadig vises, kan du rydde din cache og dine cookies.

Vigtigt! Når du rydder dine cookies, bliver du muligvis logget ud af websites, som ikke tilhører Google.

Flere oplysninger

Navn

Du kan ændre dit navn, så mange gange du vil.

Kaldenavn

Hvis du vil tilføje, opdatere eller fjerne dit kaldenavn, skal du gå til Om mig eller account.google.com. Følg denne vejledning til brug af account.google.com:

1. Klik på Personlige oplysninger.
  2. Klik på og derefter til højre for dit navn.
  3. Klik på Rediger Rediger ud for "Kaldenavn".

Relaterede ressourcer

true
Velkommen til din Google-konto!

Vi kan se, at du har en ny Google-konto. Få flere oplysninger om, hvordan du får en bedre oplevelse med din Google-kontotjekliste.