Canviar el nom d'un Compte de Google

Podeu canviar el nom o l'àlies associat al vostre Compte de Google en qualsevol moment.

Important: tothom podrà veure el nom i l'àlies que hàgiu afegit quan us comuniqueu o quan vegin contingut que hàgiu creat als serveis de Google. Esbrineu on es mostra el vostre nom.

Modificar el nom

Podeu canviar el vostre nom tantes vegades com vulgueu.

1. En un navegador, aneu a https://myaccount.google.com. És possible que hàgiu d'iniciar la sessió al vostre Compte de Google.

2. A la part superior esquerra, seleccioneu "Informació personal". A continuació, seleccioneu Nom i, a continuació, Edita Edita.

3. Seguiu els passos en pantalla.

Consell: esbrineu on es mostra el vostre nom.

Corregir un nom anterior que encara es mostra

Si canvieu el vostre nom, però el nom anterior es continua mostrant, esborreu la memòria cau i les galetes.

Important: quan esborreu les galetes, és possible que es tanqui la sessió dels llocs web que no siguin de Google.

Més detalls

Nom

Podeu canviar el vostre nom tantes vegades com vulgueu.

Àlies

Per afegir, actualitzar o suprimir l'àlies, aneu a Sobre mi o a account.google.com. A account.google.com, seguiu aquestes instruccions:

1. Feu clic a Informació personal.
  2. A la dreta del vostre nom, feu clic a i, a continuació,.
  3. Al costat d'"Àlies", feu clic a Edita Edita.

Recursos relacionats

true
Et donem la benvinguda al Compte de Google!

Hem vist que tens un Compte de Google nou! Obtén informació sobre com pots millorar la teva experiència amb la llista de comprovació del teu Compte de Google.