E-mails van Google-services beheren

Beheer je e-mailvoorkeuren voor Google-services op de pagina E-mail van Google-services.

Belangrijk: Google stuurt bepaalde e-mails, zoals belangrijke mededelingen, waarvoor je je niet kunt afmelden.

Je kunt de e-mailvoorkeuren voor de meeste Google-abonnementen beheren via de pagina E-mail van Google-services. Daar kun je je afmelden voor Google-abonnementen, zoals nieuwsbrieven en updates.

E-mailvoorkeuren beheren

1. Open de app Instellingen op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik op Google en dan Je Google-account beheren.
  3. Tik bovenaan op Gegevens en privacy.
  4. Tik onder E-mail van Google-services op E-mailvoorkeuren beheren.

Hier kun je je e-mailabonnementen van Google beheren.

Ontbrekende abonnementen zoeken

Als je een van je abonnementen niet kunt vinden, kun je ons feedback sturen.

1. Open de app Instellingen op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik op Google en dan Je Google-account beheren.
  3. Tik bovenaan op Gegevens en privacy.
  4. Tik onder E-mail van Google-services op E-mailvoorkeuren beheren.
  5. Tik onderaan op Feedback sturen.

Problemen oplossen

Ik kan het abonnement niet vinden dat ik zoek

We zijn van plan nog veel meer e-mailabonnementen van Google instelbaar te maken op je pagina E-mail van Google-services. Momenteel kun je sommige abonnementen alleen beheren op de productpagina.

Abonnement wordt maar op 1 apparaat getoond

Sommige apparaten geven alleen abonnementen weer voor de taal die op dat apparaat is geselecteerd. Als je apparaat bijvoorbeeld is ingesteld op Engels, zie je misschien alleen abonnementen met content in het Engels.

Ik wil me afmelden voor pushmeldingen

Je kunt momenteel geen pushmeldingen beheren op de pagina E-mail van Google-services. Mogelijk voegen we in de toekomst dit toe.

true
Welkom bij je Google-account

We hebben vastgesteld dat je een nieuw Google-account hebt. Ontdek hoe je je gebruikerservaring kunt verbeteren met de checklist voor je Google-account.