Google-tilin peruminen

Euroopan talousalueen (ETA) laki antaa 28.5.2022 alkaen ETA-alueella oleville kuluttajille oikeuden perua Google-tilinsä.

Google-tilin peruminen tarkoittaa Google-tilin ja YouTube-kanavan sekä kaiken niihin liittyvän henkilökohtaisen datan poistoa. Esimerkkejä:

• Kaikki Google Drivessa luomasi tai tallentamasi tiedot.
  • YouTubeen lataamasi videot, kommentit ja siellä tekemäsi ostokset.
  • Google Playsta ostamasi musiikki, elokuvat, TV-ohjelmat ja sovellukset.
  • Sähköpostit ja liitteet, jotka olet lähettänyt tai vastaanottanut Gmaililla.
  • Pääsy kaikkiin kolmansien osapuolten palveluihin, joihin olet rekisteröitynyt Google-tililläsi.

Voit poistaa tilisi milloin vain näiden ohjeiden avulla.

Jos haluat peruuttaa tilin, lähetä tämä lomake, jotta tiedämme, että olet tilin omistaja. Perumispyynnöt hyväksytään, jos tili on luotu 14 viime päivän aikana. Käyttöehdoista löydät viimeisimmät tiedot perumisoikeuksistasi.

Perutpa tilisi sitten Googlen kautta tai poistat sen itse, suosittelemme, että lataat henkilökohtaisen datasi ennen poistoa, sillä sitä ei voi perua.

true
Tervetuloa Google-tilille!

Näyttää siltä, että sinulla on uusi Google-tili! Lue, miten voit parantaa käyttökokemustasi Google-tilin tarkistuslistan avulla.