Administrer søkeloggen din i Workspace

Settet med produktivitetsprodukter som kalles Google Workspace, omfatter

• Gmail
  • Kalender
  • Disk
  • Dokumenter
  • Regneark
  • Presentasjoner
  • Meet
  • Nettsteder
  • med mer

Når Google Workspace-søkeloggen er på, lagres søkene dine i Gmail og Disk i Google-kontoen din. For eksisterende brukere blir tidligere søk fra Google Workspace-tjenester som er lagret i nett- og appaktiviteten, automatisk overført til Google Workspace-søkeloggen når den er tilgjengelig. I fremtiden kan Google Workspace-søkeloggen omfatte søk i flere Google Workspace-tjenester enn Gmail og Disk.

Om Google Workspace-søkeloggen

• Med Google Workspace-søkeloggen blir det enklere og raskere for brukerne å finne innholdet sitt når de bruker Google Workspace-produkter med personlig tilpassede søkeresultater.
  • Søkeloggen din i Google Workspace-produkter er tilgjengelig fra innstillingene for Google Workspace-søkeloggen som er tilknyttet fra «Annen Google-aktivitet» på Min aktivitet-siden.
  • Google bruker aldri dataene dine i Google Workspace-kjernetjenester til annonsering.

Tips: Hvis du er i Europa, er Google Workspace-søkeloggen slått av som standard.

Slå Google Workspace-søkeloggen på eller av

1. Gå til Google Workspace-søkeloggen i Google-kontoen din.
  2. Slå Google Workspace-søkeloggen på eller av.

Tidligere data slettes ikke selv om du slår av Google Workspace-søkeloggen

Tips: Noen nettlesere og enheter kan ha flere innstillinger som påvirker hvordan aktivitet lagres.

Finn eller slett Google Workspace-søkeloggen

For å finne og slette Google Workspace-søkeloggen din, gå til Google Workspace-søkeloggen.

Finn ut hvordan du sletter aktiviteten din.

Tips: Søk du har gjort i Gmail- og Google Chat-mobilappene, lagres separat og må slettes fra disse appene.

Slett Google Workspace-søkeloggen automatisk

Som standard slettes Google Workspace-søkeloggen etter 18 måneder. Du kan konfigurere perioder for sletting på 3, 18, 36 måneder eller aldri. Slik endrer du hvor lenge søkeloggen lagres:

1. Gå til Aktivitetslagring i Google Workspace-søkeloggen i Google-kontoen din.
  2. Klikk på Automatisk sletting.
  3. Velg hvor lenge du vil beholde aktiviteten din.
  4. Klikk på Neste og så Bekreft.

Tips: Noen former for aktivitet kan utløpe raskere enn tidsrammen du har valgt.