Hakuhistorian ylläpitäminen Workspacessa

Google Workspacena tunnettujen tuottavuustuotteiden joukkoon kuuluu

• Gmail
  • Kalenteri
  • Drive
  • Docs
  • Sheets
  • Slides
  • Meet
  • Sites
  • Ja muita

Kun Google Workspace ‐hakuhistoria on päällä, Gmailin ja Driven haut tallennetaan Google-tilillesi. Tämänhetkisten käyttäjien verkko- ja sovellustoimintaan tallennetut Google Workspace ‐palveluiden aiemmat haut siirtyvät automaattisesti Google Workspace ‐hakuhistoriaan, kun se on saatavilla. Jatkossa Google Workspacen hakuhistoriaan saattaa sisältyä hakuja useammista Google Workspace ‐palveluista Gmailin ja Driven lisäksi.

Tietoa Google Workspacen hakuhistoriasta

• Google Workspace ‐hakuhistorian avulla käyttäjät voivat löytää sisältöä helpommin ja nopeammin, kun he käyttävät Google Workspace ‐tuotteita personoiduissa hakutuloksissa.
  • Google Workspace ‐tuotteiden hakuhistoriasi löytyy Google Workspace ‐hakuhistoria-asetuksesta, joka on linkitetty "Omat tapahtumat "‐sivusi "Muu Google-toiminta" ‐osioon.
  • Google ei koskaan käytä dataasi mainontaan Google Workspacen ydinpalveluissa.

Vinkki: Jos asut Euroopassa, Google Workspace ‐hakuhistoria on oletuksena pois käytöstä.

Google Workspacen hakuhistorian laittaminen päälle tai pois päältä

1. Siirry Google-tilisi Workspace-hakuhistoriaan.
  2. Laita Google Workspacen hakuhistoria päälle tai pois päältä.

Jos laitat Google Workspacen hakuhistorian pois päältä, aiempaa dataa ei poisteta.

Vinkki: Selainten ja laitteiden muut asetukset saattavat vaikuttaa tapahtumien tallentumiseen.

Google Workspacen hakuhistorian tarkistaminen tai poistaminen

Voit tarkistaa hakuhistorian ja poistaa sen Google Workspacen hakuhistoriasta.

Lue lisää tapahtumien poistamisesta.

Vinkki: Gmail- ja Google Chat ‐mobiilisovelluksissa tekemäsi haut tallennetaan erikseen. Ne täytyy poistaa suoraan kyseisistä sovelluksista.

Google Workspacen hakuhistorian poistaminen automaattisesti

Google Workspace ‐hakuhistoria poistetaan oletuksena 18 kuukauden kuluttua. Voit määrittää poiston aikaväliksi 3, 18 tai 36 kuukautta. Voit muuttaa hakuhistorian säilytysaikaa näin:

1. Siirry Google-tilisi Google Workspace ‑hakuhistorian toimintojen hallintaan.
  2. Valitse Automaattinen poisto.
  3. Valitse, kuinka kauan haluat säilyttää tapahtumasi.
  4. Valitse Seuraava ja sitten Vahvista.

Vinkki: Osa tapahtumista voi vanhentua valitsemaasi ajanjaksoa aiemmin.