Parannetun selaussuojan asetukset tililläsi

Tilisi Parannettu selaussuoja voi auttaa suojaamaan sinua paremmin tietojenkalastelulta ja haittaohjelmilta Google Chromessa ja Gmailissa.
Parannetun selaussuojan laittaminen päälle

Näin Parannettu selaussuoja toimii tililläsi

Parannettu selaussuoja toimii automaattisesti taustalla ja tarjoaa nopeamman, proaktiivisen suojauksen suojauksen vaarallisia sivustoja, latauksia ja laajennuksia vastaan.
Jos laitat Parannetun selaussuojan päälle tililläsi, Parannettu selaussuoja pitää sinut turvassa, kun olet kirjautuneena sisään, ja parantaa näin Google Chromen ja Gmailin suojausta.
Parannetun selaussuojan käyttämät tiedot
Tilisi ja datasi suojaamiseksi Parannettu selaussuoja tarkistaa nämä riskien varalta:
  • URL-osoitteet
  • Lataukset
  • Selainlaajennukset
  • Järjestelmätiedot
  • Pieni näyte sivuista
Miten Parannettu selaussuoja käyttää näitä tietoja
Google
  • käyttää Parannetun selaussuojan tietoja parantaaksesi turvallisuuttasi Google Chromessa ja Gmailissa, kun olet kirjautuneena sisään
  • yhdistää Parannetun selaussuojan tietoja tilapäisesti Google-tiliisi ollessasi sisäänkirjautuneena suojatakseen sinua Googlen sovelluksissa.
Miten nämä tiedot parantavat tietoturvaa
Google käyttää näitä tietoja, jotta
  • reaaliaikainen tietoturvatarkistus voi varoittaa sinua vaarallisista sivustoista, latauksista tai laajennuksista tai estää niitä
  • Google voi paremmin havaita tietojenkalastelua ja haittaohjelmia puolestasi ja suojata sinua ja muita verkon käyttäjiä niiltä
  • saat paremman suojan vaarallisia linkkejä vastaan Googlen sovelluksissa.

Parannetun selaussuojan asetukset tililläsi

1. Siirry Google-tilillesi.
  2. Valitse vasemmalta Tietoturva.
  3. Vieritä kohtaan "Parannettu selaussuoja tilillesi".
  4. Valitse Ylläpidä parannettua selaussuojaa.
  5. Laita Parannettu selaussuoja päälle tai pois päältä.
    • Jos laitat Parannetun selaussuojan päälle tililläsi, myös Chromen Parannettu selaussuoja laitetaan päälle, kun
    • Jos laitat Parannetun selaussuojan pois päältä tililläsi:
      • Asetus tulee voimaan 24 tunnin kuluessa.
      • Googlen Selaussuoja suojaa sinua jatkossakin vaarallisilta sivustoilta, latauksilta ja laajennuksilta.
true
Tervetuloa Google-tilille!

Näyttää siltä, että sinulla on uusi Google-tili! Lue, miten voit parantaa käyttökokemustasi Google-tilin tarkistuslistan avulla.