Bekreft kontoen din

Vi ønsker å beskytte deg mot uriktig bruk, og derfor ber vi deg av og til om å bevise at du ikke er en robot, før du kan opprette eller logge på kontoen din. Dette ekstra bekreftelsestrinnet via telefon bidrar til å hindre at nettsøppelspredere misbruker systemene våre.

Tips: Du må ha en mobilenhet for å bekrefte kontoen.

Kostnad for bekreftelse med SMS eller taleanrop

Kostnaden for SMS-er eller taleanrop avhenger av abonnementet og operatøren du bruker, men du belastes sannsynligvis det samme som for vanlige SMS-er og taleanrop. Hvis du har fasttelefon, kan du også oppgi nummeret til den når du velger alternativet for taleanrop.

Hvis du vil ha mer informasjon, bør du kontakte mobiloperatøren din.

Fiks bekreftelsesproblemer

Har du ikke mottatt SMS-en?

Det kan ta lengre tid å motta SMS-er hvis du bor i et tett befolket område, eller hvis operatørens infrastruktur ikke er godt vedlikeholdt. Hvis du har ventet i mer enn noen få minutter og du fortsatt ikke har mottatt SMS-en fra oss, kan du prøve taleanrop i stedet.

«Dette telefonnummeret kan ikke brukes til bekreftelse»

Hvis du ser denne feilmeldingen, må du bruke et annet nummer. Vi begrenser antallet kontoer som kan opprettes fra ett og samme telefonnummer, for å beskytte deg mot uriktig bruk. Du kan bruke telefonnummeret til et familiemedlem eller en venn i stedet. Det kan også hjelpe hvis du prøver å bruke et nummer fra en annen telefonoperatør.

«Dette telefonnummeret er brukt til bekreftelse for mange ganger»

Hvis du ser denne feilmeldingen, må du bruke et annet nummer. Vi begrenser antallet ganger et telefonnummer kan brukes til bekreftelse, for å beskytte deg mot uriktig bruk. Du kan bruke telefonnummeret til et familiemedlem eller en venn i stedet.