Tilin vahvistaminen

Suojataksemme tiliäsi väärinkäytöltä pyydämme sinua välillä todistamaan, ettet ole robotti, ennen kuin voit luoda tilin tai kirjautua sille. Puhelimitse suoritettavan lisävahvistuksen avulla voimme estää roskapostittajia väärinkäyttämästä järjestelmiämme.

Vinkki: Tarvitset mobiililaitteen tilin vahvistamiseen.

Teksti- tai äänivahvistuksen hinta

Teksti- tai ääniviestien hinta riippuu liittymästä ja operaattorista, mutta se on luultavasti tavallinen tekstiviesti- tai puheluhinta. Kun valitset äänipuhelun, voit käyttää myös kotipuhelinnumeroitasi.

Saat lisätietoa ottamalla yhteyttä matkapuhelinoperaattoriisi.

Vahvistusongelmien korjaaminen

En saanut tekstiviestiä

Jos asut tiheään asutulla alueella tai jos operaattorisi infrastruktuuri on puutteellinen, tekstiviestin toimitus voi viivästyä. Jos useita minuutteja on kulunut etkä ole vieläkään saanut tekstiviestiä, kokeile äänipuheluvaihtoehtoa.

Tätä puhelinnumeroa ei voi käyttää vahvistukseen

Jos näet tämän virheilmoituksen, käytä toista numeroa. Jotta voimme suojella sinua väärinkäytöksiltä, olemme rajoittaneet yhdellä puhelinnumerolla luotavien tilien määrää. Voit käyttää sen sijaan perheenjäsenen tai kaverin puhelinnumeroa. Voit myös yrittää käyttää toisen puhelinoperaattorin numeroa.

"Tätä puhelinnumeroa on käytetty vahvistamisessa liian monta kertaa"

Jos näet tämän virheilmoituksen, käytä toista numeroa. Jotta voimme suojella sinua väärinkäytöksiltä, olemme rajoittaneet sitä, kuinka monta kertaa puhelinnumeroa voidaan käyttää vahvistukseen. Voit käyttää sen sijaan perheenjäsenen tai kaverin puhelinnumeroa.