Yhteyden ottaminen saavutettavuustiimiin

Googlen saavutettavuustiimi ylläpitää suhteita esimerkiksi saavutettavuus- ja vammaisjärjestöihin, koulutus- ja kuntoutuskeskuksiin, oppilaitoksiin ja yrityksiin. Jos organisaatiosi haluaa ottaa yhteyttä Googlen saavutettavuustiimiin, täytä Googlen saavutettavuuspyyntölomake ja kerro ehdotuksesi.

Vinkki: Lähetäthän ehdotuksen vain englanniksi. Emme voi taata vastausta, mutta ohjaamme pyyntösi asianmukaisen tiimin käsiteltäväksi.