Esteettömyysaiheiseen yhteisöön liittyminen

Liity Googlen esteettömyysaiheiseen keskusteluryhmään ja pysy ajan tasalla Googlen esteettömyysominaisuuksista ja ‑tuotteista. Lue lisää yhteisökäytännöistämme.

Esteettömyysaiheinen yhteisö

Liity Accessible-keskusteluryhmään, niin voit keskustella esteettömyydestä ja Googlen tuotteista. Jaa vinkkejä, anna palautetta ja pysy ajan tasalla Googlen esteettömyysuutisista.

ChromeVox Discuss ‑yhteisö

Tärkeää: Tämä on yksityinen ryhmä, ja sen jäsenyys edellyttää hyväksyntää. Jos et saa hyväksyntää 24–48 aukiolotunnin kuluttua, lähetä sähköposti osoitteeseen chromevox-discuss@googlegroups.com.

Liity ChromeVox Discuss ‑keskusteluryhmään, niin voit keskustella ChromeVoxista ja siitä, miten se toimii. Jaa vinkkejä, anna palautetta ja pysy ajan tasalla Googlen ChromeVox-uutisista ja ‑päivityksistä.

Chrome Accessibility ‑yhteisö

Tärkeää: Tämä on yksityinen ryhmä, ja sen jäsenyys edellyttää hyväksyntää. Jos et saa hyväksyntää 24–48 aukiolotunnin kuluttua, lähetä sähköposti osoitteeseen chrome-accessibility@googlegroups.com.

Liity Chrome Accessibility ‑keskusteluryhmään, niin voit keskustella Chromen esteettömyysominaisuuksista ja siitä, miten ne toimivat. Jaa vinkkejä, anna palautetta ja pysy ajan tasalla Googlen Chrome-uutisista ja ‑päivityksistä.

Chromebook Accessibility ‑yhteisö

Liity Chromebook Accessibility ‑keskusteluryhmään, niin voit saada vastauksia Chromebookin esteettömyyttä koskeviin kysymyksiin. Tee yhteisön kanssa yhteistyötä vinkkien ja palautteen jakamiseksi ja pysyäksesi ajan tasalla Googlen Chromebook-uutisista ja ‑päivityksistä.

Switch Access ‑yhteisö

Liity Switch Access ‑keskusteluryhmään, niin voit löytää uutisia ja keskusteluita kytkimen käytöstä. Switch Access mahdollistaa kytkimien käytön Android-laitteen kanssa näytön koskettamisen sijaan.

Puhekäytön yhteisö

Liity puhekäytön keskusteluryhmään, niin voit löytää uutisia ja keskusteluita puhekäytöstä. Puhekäytön avulla voit ohjata laitettasi puhekomennoilla. Voit avata sovelluksia, liikkua ja muokata tekstiä puhekomennoilla.

Pysy ajan tasalla

Kuule ensimmäisenä uusista tuotteista ja tiimien uutisista seuraamalla meitä: @googleaccess.

Jos haluat lukea Google Accessibility ‑tarinoita, avaa The Keyword.