Yhteydenotto Googlen vammaistukitiimiin

Googlen vammaistukitiimi auttaa vammaisia käyttäjiä Googlen tuotteiden kanssa. Tuki kattaa esteettömyysominaisuudet ja ‐toiminnot sekä avustavan teknologian.

Ota yhteyttä asiantuntijaan

Jos haluat ottaa yhteyttä asiantuntijaan, valitse tukivaihtoehto ja klikkaa linkkiä. Jos kanava ei ole käytettävissä, katso aukioloaika- ja kielilistasta, milloin se on saatavilla.

Puhelin

Kanava ei ole tällä hetkellä käytettävissä. Katso aukioloajat ja kielet alta.

Chat

Kanava ei ole tällä hetkellä käytettävissä. Katso aukioloajat ja kielet alta.

Sähköposti

Be My Eyes

Kanava ei ole tällä hetkellä käytettävissä. Katso aukioloajat ja kielet alta.

Amerikkalainen viittomakieli (ASL)

Googlen toimintarajoitteisille ja vammaisille suunnatun tuen aukioloajat ja kielet

Kaikki tukivaihtoehdot ovat saatavilla maanantaista perjantaihin.

Puhelin, chat ja Be My Eyes

Englanti:

4.00–19.00 PT, 11.00–2.00 GMT

Sähköposti

Englanti, ranska, espanja, saksa, italia ja brasilianportugali:

4.00–19.00 PT, 11.00–2.00 GMT

Amerikkalainen viittomakieli (ASL)

8.00–17.00 PT