Tekstitysasetukset: Tekstitysten muotoilu

Osa näistä ohjeista koskee vain Android 11.0:aa tai sitä uudempia versioita. Lue lisää Android-version tarkistamisesta.

Tekstitysten laittaminen päälle

1. Avaa laitteen Asetukset-sovellus Asetukset-sovellus.
  2. Valitse Saavutettavuus Ja sitten Tekstitysasetukset.
  3. Valitse Näytä tekstitykset.

Tekstitysten koon ja tyylin muuttaminen

Tärkeää: Asetuksesi eivät välttämättä toimi mediasovelluksissa, jotka eivät tue tekstitysasetuksia.

1. Avaa laitteen Asetukset-sovellus Asetukset-sovellus.
  2. Valitse Saavutettavuus Ja sitten Tekstitysasetukset.
  3. Valitse Tekstitysten koko ja tyyli
  4. Jos haluat muuttaa tekstitysten kokoa, valitse Tekstin koko ja haluamasi vaihtoehto.
  5. Jos haluat muuttaa tekstityksen ja taustan väriä ja tyyliä, valitse Tekstityksen tyyli ja haluamasi vaihtoehto.