Saavutettavuuspalveluiden hakeminen pika-asetuksista

Lisää haluamasi saavutettavuuspalvelut pika-asetuksiin, niin löydät ne helposti pyyhkäisemällä alaspäin näytön ylälaidasta.

Voit lisätä seuraavia:

• Värinkorjaus: Auttaa laitetta kompensoimaan värisokeuden vaikutuksia.
  • Käänteiset värit: Muuttaa näytön värejä.
  • Erittäin himmeä: Himmentää näyttöä, jotta lukeminen on miellyttävämpää.
  • Yhden käden moodi: Helpottaa puhelimen käyttämistä yhdellä kädellä.
  • Live Transcribe: Tallentaa puhetta ja ääntä, jotta voit lukea ne tekstinä näytöltä.
  • Äänenvahvistin: Vahvistaa ääntä meluisassa ympäristössä.
  • Ääni-ilmoitukset: Valvoo, kuuluuko ympäristössä ääniä, kuten savuvaroittimen piippausta tai ovikellon soittoa.
  • Livetekstitys: Luo automaattisesti tekstitykset esimerkiksi videoihin, podcasteihin, puheluihin ja ääniviesteihin.

Pika-asetusten avaaminen

1. Katso ensimmäiset asetukset pyyhkäisemällä alaspäin näytön yläreunasta.
  2. Katso kaikki Pika-asetukset pyyhkäisemällä uudelleen alaspäin.

Asetusten laittaminen päälle tai pois päältä

• Voit laittaa asetuksen päälle tai pois päältä napauttamalla sitä. Himmennetyt asetukset ovat poissa käytöstä.
  • Katso lisäasetuksia koskettamalla asetusta pitkään.

Asetuksen lisääminen, poistaminen ja siirtäminen

1. Pyyhkäise kahdesti alaspäin näytön yläreunasta.
  2. Valitse vasemmasta alakulmasta Muokkaa Muokkaa.
  3. Kosketa asetusta pitkään.
  4. Vedä asetus haluamaasi kohtaan.
    • Jos haluat lisätä asetuksen, vedä sitä ylöspäin kohdasta "Lisää laattoja koskettamalla pitkään ja vetämällä".
    • Jos haluat poistaa asetuksen, vedä se kohtaan "Poista vetämällä tähän".
Vinkki: Jotkin sovellukset voivat kysyä, haluatko lisätä niiden kuvakkeet laatoiksi pika-asetusvalikkoon. Voit poistaa tai lisätä ne uudelleen milloin tahansa.