Gedeelde externe contacten toevoegen aan de directory

Als uw gebruikers vaak contact hebben met mensen buiten uw domein, zoals consultants of partners, kunt u deze toevoegen aan de directory als gedeelde externe contacten. Mensen in uw organisatie kunnen de profielgegevens van gedeelde externe contacten vinden in veel Google-services, bijvoorbeeld wanneer ze een adres invoeren in Gmail. Gedeelde externe contacten zijn niet beschikbaar in Cloud Search-zoekresultaten.

Externe contacten toevoegen

U kunt op drie manieren externe contacten toevoegen aan de directory:

Limieten voor externe contacten

U kunt maximaal 200.000 externe contacten of 40 MB aan opslag toevoegen, afhankelijk van wat als eerste gebeurt.

Als u een grote organisatie heeft, voegt u alleen de gedeelde externe contacten toe die de meeste gebruikers nodig hebben. Als slechts een paar gebruikers contact moeten kunnen opnemen met een bepaald extern contact, kunt u het volgende doen:

• Deze gebruikers vragen het contact toe te voegen aan hun persoonlijke contacten.

• Een Google-groep maken met de interne gebruikers en de externe contacten.

Google, Google Workspace en de gerelateerde merken en logo's zijn handelsmerken van Google LLC. Alle andere bedrijfs- en productnamen zijn handelsmerken van de bedrijven waarmee ze in verband worden gebracht.