Kompatibilitet med operativsystem och webbläsare i Google Voice

Kompatibla operativsystem

Google Voice är kompatibelt med den aktuella versionen och de två tidigare huvudversionerna av dessa operativsystem:

• Chrome OS
  • Apple Mac
  • Microsoft Windows
  • Android (senaste två versionerna)
  • Apple iOS (senaste två versionerna)
  • Begränsade funktioner kan vara tillgängliga på andra plattformar.

Kompatibla webbläsare

Google Voice är kompatibelt med den aktuella versionen och en tidigare huvudversion av dessa webbläsare:

• Webbläsaren Chrome
  • Microsoft Edge
  • Mozilla Firefox (Windows och Mac)
  • Safari

Tillgänglighet

Google Voice är tillgängligt i dessa länder:
  • Belgien
  • Kanada
  • Danmark
  • Frankrike
  • Tyskland
  • Irland
  • Italien
  • Nederländerna
  • Portugal
  • Spanien
  • Sverige
  • Schweiz
  • Storbritannien
  • USA (förutom Alaska, Hawaii, USA:s territorier Amerikanska Samoa, Guam, Nordmarianerna, Puerto Rico och Amerikanska Jungfruöarna).

Regler för länder där enbart SIP Link-prenumeration är tillgänglig

SIP Link är även tillgängligt i länder där det inte går att ringa samtal direkt i Google Voice. Kunder i dessa länder måste köpa en prenumeration på SIP Link Standard eller Premier för att kunna ansluta telefonnummer från sina operatörer till Google Voice.

Länder där enbart SIP Link är tillgängligt:

• Argentina
  • Brasilien
  • Chile
  • Colombia
  • Mexiko

Google, Google Workspace och relaterade märken och logotyper är varumärken som tillhör Google LLC. Alla andra företags- och produktnamn är varumärken som tillhör de företag som de är kopplade till.