Google Sync-limieten begrijpen

Google stelt een limiet aan het aantal verzoeken dat een gebruiker kan verzenden op een bepaald apparaat met Google Sync, om onze systemen gezond en uw accounts veilig te houden. Wanneer de limiet wordt bereikt, wordt een meldingsbericht verzonden en zal het systeem tijdelijk geen verzoeken meer accepteren.

De volgende limieten zijn van toepassing:

Type verzoek Limiet per dag Kortetermijnlimieten Opmerkingen
AirSync

86.400 verzoeken

900 verzoeken per vijf minuten

Ping-opdrachtverzoeken worden niet meegerekend

Ping-opdracht

43.200 verzoeken

60 verzoeken per minuut