Een Notes-doorstuurregel instellen voor meerdere gebruikers

Google Workspace Migration for HCL Notes

Als u Google Workspace Migration for HCL Notes (GWMHN) gebruikt, moeten uw gebruikers mogelijk een doorstuurregel maken zodat e-mails worden doorgestuurd van Notes naar Google Workspace tijdens de pilot- of transitieperiode. U kunt de doorstuurregel instellen voor uw gebruikers.

Voeg hiervoor de agent 'Create Forwarding Rules' (Doorstuurregels maken) toe aan uw HCL Domino-omgeving. Met de agent kunt u een doorstuurregel voor meerdere gebruikers maken door de gebruikers te selecteren in de Domino Directory.

Opmerking: De agent 'Create Forwarding Rules' wordt in de huidige staat geleverd, zonder expliciete of impliciete garanties.

Voordat u begint

Het is niet gegarandeerd dat de agent 'Create Forwarding Rules' goed werkt in alle omgevingen of alle versies van de Domino-server.

Voordat u de agent 'Create Forwarding Rules' implementeert in live e-maildatabases, moet u zeker weten dat de agent werkt in uw omgeving. Als u problemen ervaart, verwijdert u de agent en de bijbehorende regels van uw servers.

De agent 'Create Forwarding Rules' toevoegen

1. Ga naar https://github.com/google en zoek naar de opslagplaats gfw-deployments met het zoekvak onder Repositories (Opslagplaatsen).
  2. Selecteer de opslagplaats gfw-deployments.
  3. Selecteer appsand thenlotusscriptand thenforwarding-rulesand thenforwarding-rules.zip.
  4. Klik op Download (Downloaden) om het bestand forwarding-rules.zip te downloaden.
  5. Pak het bestand forwarding-rules.nsf uit op uw HCL Notes-clientapparaat.
  6. Open de database in Domino Designer.
  7. Kopieer de agent 'Create Forwarding Rules' en het formulier 'Forwarding Rule' (Doorstuurregel) naar uw Domino Directory.
  8. Open de Domino Directory en selecteer de gebruikers die e-mails willen laten doorsturen.
  9. Selecteer Actions (Acties)and thenCreate Forwarding Rules (Doorstuurregels maken).

E-mails worden doorgestuurd naar het adres dat is opgegeven in het veld Internet address (Internetadres) in het document Person (Persoon) van de gebruiker.

Google, Google Workspace en de gerelateerde merken en logo's zijn handelsmerken van Google LLC. Alle andere bedrijfs- en productnamen zijn handelsmerken van de bedrijven waarmee ze in verband worden gebracht.