Ange standardinramning för kamera i mötesrum

Som administratör för organisationen kan du välja ett standardalternativ för inramning för dina mötesrum. Det innebär att du kan konfigurera kameran för rummet så att användarna inte behöver anpassa sig efter varje möte.Du kan välja standardinställningar för enskilda enheter eller för flera enheter samtidigt med en massuppdatering.

Ställa in inramningsalternativ för kameran för en enhet

1. Logga inGoogles administratörskonsol.

Logga in med ditt administratörskonto (slutar inte på @gmail.com).

2. Öppna menyn följt av Enheterföljt avGoogle Meet-maskinvaraföljt avEnheter.
  3. Klicka på enhetens namn.
  4. Klicka på Enhetsinställningar.
  5. Klicka på Standardinramning för kamera.
  6. Välj primär inramning och alternativ inramningsmetod.
  7. Klicka på Spara.

Relaterade ämnen