Godkänd kringutrustning för Meet-maskinvara

Med programmet för kvalificerad programvara för Google Meet kan du ta reda på om utvald kringutrustning från tredje part är kompatibel med Google Meet-maskinvara. Som en del av programmet testar Googles partnerlabb utrustning med avseende på kvalitet, tillförlitlighet och kompatibilitet. Kvalificerad kringutrustning får automatiska firmware-uppdateringar.

Om du är leverantör eller tillverkare kan du läsa mer om kvalificeringskraven och kvalificeringsprocessen i programmet för kvalificerad programvara för Google Meet.

På den här sidan

Godkänd kringutrustning

Följande enheter har godkänts för användning med Google Meet-maskinvara.

Obs! Kringutrustning stöds enbart på ChromeOS-baserad Meet-maskinvara. Android-baserade Meet-maskinvaruenheter har inte stöd för kringutrustning.

Kontroller för pekskärm

Tillverkare Enhetsnamn
Mimo Vue HDMI
Mimo Myst Capture
Logitech Tap

Kameror

Enhetstyp Tillverkare Enhetsnamn
Digital panorering, vinkling och zoom Huddly Huddly IQ 4k Webcam
Digital panorering, vinkling och zoom AVer AVer CAM340+
Digital panorering, vinkling och zoom Huddly Huddly GO 4k Webcam
Motordriven panorering, vinkling och zoom Logitech Logitech PTZ Pro 2
Motordriven panorering, vinkling och zoom Logitech Logitech Rally Camera
Motordriven panorering, vinkling och zoom AVer AVer CAM520
Motordriven panorering, vinkling och zoom AVer AVer CAM540

Whiteboardkameror

Enhetstyp Tillverkare Enhetsnamn
Whiteboard-kamera Logitech Scribe

Ljud

Enhetstyp Tillverkare Enhetsnamn
Ljud in och ut Google Högtalarmikrofon för Google Meet-maskinvara
Ljud in och ut Logitech Logitech Rally system
Ljud in och ut Shure Ljudsystem för MXA910, P300 och MXN5W-C
Ljud in och ut Shure MXA902 och ANIUSB-MATRIX
Ljud in och ut Shure MXA920, MXN5W-C och ANIUSB-MATRIX

Allt i ett

Enhetstyp Tillverkare Enhetsnamn
Ljud in och ut + kamera med motordriven panorering, vinkling och zoom Logitech Logitech Rally Bar
Ljud in och ut + kamera med motordriven panorering, vinkling och zoom Logitech Logitech Rally Bar Mini
Ljud in och ut + kamera med digital panorering, vinkling och zoom Logitech Logitech Rally Bar Huddle
Ljud in och ut + kamera med motordriven panorering, vinkling och zoom Logitech Logitech Meetup
Ljud in och ut + kamera med digital panorering, vinkling och zoom Poly Poly Studio USB
Ljud in och ut + kamera med digital panorering, vinkling och zoom Poly Poly Studio R30

Ljudbehandlare för integrering

Professionella ljudbehandlare för anpassade integrationsprojekt. Kontakta tillverkaren för specifik implementeringsinformation.

Enhetstyp Tillverkare Enhetsnamn
Ljud-DSP QSC Q-SYS-plattform
Ljud-DSP Biamp TesiraFORTE series

USB-hubbar och kablar

Enhetstyp Tillverkare Enhetsnamn
Hubbkabel (A[M]/B[M]) Lindy USB 3.0-förlängningskabel på 5 m
Hubbkabel (A[M]/B[M]) Newnex USB 3.0-förlängningskabel på 5 m
Hubbkabel (A[M]/B[M]) Newnex USB 3.0-förlängningskabel på 10 m
Hubbkabel (A[M]/B[M]) Newnex USB 3.0-förlängningskabel på 20 m
Hubbkabel (A[M]/B[M]) Startech USB 3.0-förlängningskabel på 10 m
Kamerakabel (C[M]/A[M]) Elka Högervinklad USB 3.1 Type C till A-kabel (första generationen) på 2 m
Kamerakabel (A[M]/A[F]) Lindy USB 3.0-förlängningskabel på 5 m
Kamerakabel (A[M]/A[F]) Newnex USB 3.0-förlängningskabel på 5 m
Kamerakabel (A[M]/A[F]) Newnex USB 3.0-förlängningskabel på 10 m
Kamerakabel (A[M]/A[F]) Newnex USB 3.0-förlängningskabel på 16 m
Kamerakabel (A[M]/A[F]) Telycam USB 3.0-förlängningskabel på 30 m
Hubb Icron Industrihubb med 4 portar för USB 3.0
(Förlänger även USB-minnet upp till 100 m med CAT 6a-kabel)
Hubb Lindy Industrihubb med 7 portar för USB 3.0
Hubb Newnex Industrihubb med 2 portar för USB 3.0
Hubb Newnex Industrihubb med 4 portar för USB 3.0
Hubb Startech Industrihubb med 4 portar för USB 3.0
Hubb j5create Industrihubb med 7 portar för USB 3.0

Adaptrar för USB-C till HDMI – utgång

Rekommenderas för konfigurationer av Google Meet med dubbla skärmar med CN65 Chromebox.

Enhetstyp Tillverkare Enhetsnamn
Adapter för USB-C till HDMI 2.0 Accell Adapter för USB-C till HDMI 2.0 – CEC-kompatibel

Adaptrar för USB-C till HDMI – ingång

Används för att ansluta en USB-C-laptop till HDMI-ingången på en Mimo- eller Tap-pekskärmskontroll.

Enhetstyp Tillverkare Enhetsnamn
Adapter för USB-C till HDMI 2.0 Moshi Adapter för USB-C till HDMI 2.0
Adapter för USB-C till HDMI 2.0 Google Adapter för USB-C till HDMI 2.0

Äldre kringutrustning som stöds

Stöds för äldre installationer.

Ljud

Tillverkare Enhetsnamn
Jabra SPEAK 410
Jabra SPEAK 510
Jabra SPEAK 810
RevoLabs FLX UC 500
ClearOne Chat 150

Kamera

Tillverkare Enhetsnamn
Logitech HD Pro Webcam C920
Logitech Webcam C920
Logitech Webcam C930e
Logitech ConferenceCam
Logitech PTZ Pro Camera
Vaddio RoboSHOT 12 USB

USB-hubbar och kablar

Tillverkare Enhetsnamn
Lindy Hubb för USB 3.0 Long Distance, 4 portar (10 m)

Ansluta kringutrustning till Google Meet-maskinvara

Diagrammet visar konfiguration av kvalificerad kringutrustning och kablar.

Configuration diagram of Chromebox with USB hub.

Enheter som inte stöds

Andra enheter och annan kringutrustning från tredje part kan användas med Google Meet-maskinvara, men de stöds inte. De får inga uppdateringar.

Mer information om kompatibilitet för HDMI-växlare när du presenterar i ett rum finns i Kända problem.

Supportöverväganden för Logitech Swytch-aktiverade rum

Med hjälp av en Swytch-enhet kan användarna tillfälligt ansluta till rum med Meet-maskinvara med sina personliga enheter. Enheten är dock inte kvalificerad kringutrustning och därför ger Google inte support för denna komponent i rum som har aktiverats för Swytch.

Mer information om supportöverväganden för Swytch-aktiverade rum finns i Kontakta Googles support.