Gemini for Google Workspace

Gemini for Google Workspace är en kraftfull samarbetspartner som kan fungera som coach, tankepartner, inspirationskälla och produktivitetshöjare, samtidigt som alla användare och organisationer har kontroll över sin data. Under det senaste året har över en miljon människor och tusentals företag använt generativ AI i Workspace.

Hämta Gemini for Google Workspace

Gemini Enterprise

Gemini Enterprise, som tidigare hette Duet AI for Workspace Enterprise, ger kunderna Gemini i Workspace-apparna, en ny fristående upplevelse där användarna kan chatta med Gemini (gemini.google.com) samt dataskydd i företagsklass. Det här tillägget är avsett för tunga användare av generativ AI och ger full åtkomst och användning. Det inkluderar även AI-baserade möten där Gemini kan översätta textning på över 100 språkpar.

Gemini Business

Gemini Business erbjuder liknande tillgänglighet och förmåner, vilket ger kunderna Gemini i Workspace-apparna och åtkomst till den nya fristående chattupplevelsen Gemini (gemini.google.com) med dataskydd i företagsklass. Tillägget Gemini Business har användningsgränser per månad som uppfyller behoven hos vanliga företagsanvändare.

Nya och befintliga kunder kan beställa Gemini for Google Workspace. Begränsningar och krav gäller.

Registrering och konfiguration: Kom igång

Funktioner som är tillgängliga i dag

Med Gemini for Google Workspace kan organisationer skapa, hålla kontakt och samarbeta bättre än någonsin.

Gemini (gemini.google.com)

• En av våra mest kraftfulla AI-modeller, 1.0 Ultra –Mycket mer kapabel att resonera, följa anvisningar, koda och samarbeta.
  • Ett mer naturligt sätt att utforska och gå på djupet i viktigt arbete – brainstorma effektivt, utveckla dina tankebanor och upptäck nya perspektiv bara genom att chatta med Gemini.
  • Sömlös integration av arbetsflödet – arbeta enkelt genom att integrera dina insikter och verk som genererats med Gemini i Google Workspace-appar.
  • Utformad för mycket komplexa uppgifter – skapad för att snabbt förstå och svara på en mängd olika inmatningar, inklusive text, bilder och kod.
  • Omfattar dataskydd i företagsklass – det du skickar in används inte för att träna modeller och granskas inte av människor. Läs mer om åtkomst till Gemini

Testa nu! Titta på de här exempelpromptarna.

Hjälp mig att skriva

I Google Dokument och Gmail kan du använda Gemini for Google Workspace för att skriva och förfina affärsdokument och e-postmeddelanden.

Hjälp mig att designa

Använd Gemini i Google Presentationer för att skapa anpassade bilder. Ange en prompt som beskriver bilden du vill ha. Gemini genererar alternativ som du kan lägga till i bilden.

Gå till: Skapa bilder med Gemini.

Hjälp mig att organisera

I Google Kalkylark kan du använda Gemini for Google Workspace för att organisera och bearbeta din kalkylarksdata.

• Gemini kan hjälpa dig att organisera projekt eller händelser, till exempel en aktivitetsspårare eller konferensagenda. Ange en prompt som beskriver det du vill organisera. Gemini föreslår en anpassad tabell med platshållardata som du kan infoga i kalkylarket. Gå till: Organisera med Gemini
  • Gör manuella textbearbetningar enklare. Gemini identifierar automatiskt ofullständiga kolumnpar och förutser återstående värden. Den kan fylla i en kolumn för kategorisering av feedback baserat på befintlig data. Gå till: Förbättrad Smart Fill med AI i Google Kalkylark.

Hjälp mig att ansluta

Med Gemini for Google Workspace i Google Meet:

• Skapa anpassade bakgrundsbilder. Be till exempel Gemini att skapa en illustration av en magisk skog.
  • Använd studioutseende för att förvandla en bild med låg kvalitet till studiokvalitet genom att åtgärda problem som har orsakats av dåligt ljus eller webbkameror av låg kvalitet.
  • Använd studiobelysning för att simulera professionell belysning i videoflödet så att du får perfekt belysning under mötet.
  • Använd studioljud för att förbättra ljudupplevelsen i Meet, återställa din ursprungliga röst genom att återskapa och balansera frekvenser som saknas eller har förvrängts.
  • Använd översatt textning för att minska språkbarriärerna och göra Meet-videosamtal mer inkluderande och samarbetsbetonade. [Endast Gemini Enterprise]

För Google Workspace-administratörer

Som administratör kan du göra följande:

• Ställa in AI-klassificering för känsliga uppgifter. När du har tränat en modell kan Gemini automatiskt tillämpa etiketter på både nya och befintliga filer i Google Drive. [Betafunktion endast för Gemini Enterprise]

Relaterade ämnen