Krav på fasta telefoner för Voice

Prenumerationer som stöds för den här funktionen: Voice Standard och Voice Premier. Jämför din prenumeration

Konfigurera fasta telefoner som ska användas med Google Voice i din organisation. På så sätt kan personer ringa och ta emot samtal via internet istället för via dedikerade telefonlinjer.

• När du ställer in en telefon för användning av Google Voice kan den inte använda någon annan operatör. Eventuella befintliga linjer och nummer på enheten tas dessutom bort.
  • Anslut strömförsörjning till telefonen med en separat nätadapter eller en PoE-kabel (Power over Ethernet).
  • Anslut telefonen till internet.
  • Tilldela en Voice-licens och ett nummer för varje användare som du vill tilldela en telefon.Mer information finns i Tilldela användare Voice-licenser.
  • Leta upp telefonens MAC-adress (Media Access Control). Den finns på baksidan av telefonen eller på panelen med inställningar för telefonen och du behöver den för konfigurationen. För telefoner i Poly VVX OBi-utgåvan kan du använda serienumret som MAC-adress. Det enda nummer du ser på baksidan av en VVX-telefon är serienumret.
  • Kontrollera att Polys betrodda IP-adresser är tillåtna. I annat fall måste du lägga till dem i godkännandelistan. En lista över betrodda IP-adresser finns i Obligatoriska portar och betrodda IP-adresser och värdar.

Om enheter och begränsningar som stöds

Google Voice har enbart stöd för OBi Edition-firmware. Begär OBi Edition-firmware för enheterna när du köper fasta Poly-telefoner som ska användas med Google Voice.

Modeller av fasta telefoner som stöds
Modell av fast telefon som stöds Rekommenderad firmware-version Minimiversion som krävs
Poly ATA 400 och 402  4.0.1.6719 4.0.1.6719
Poly Edge B10, B20 och B30 1.0.2.5983 1.0.2.5983
Poly OBi 300 och 302 3.2.6.9350 3.2.6.9350
Poly VVX OBi Edition 150, 250, 350 och 450 6.4.5.10011 6.4.0.2

Om du inte har någon av dessa modeller, eller är osäker, kan du lära dig att identifiera din modell och konvertera till OBi Edition-programvaran genom att kontakta Polys support.

Enhetsbegränsningar
  • Röstbrevlåda och kontaktkatalog stöds inte på Poly-enheter.
  • OBiTALK-enheter fungerar endast med Voice konsumentversion. Gå till Om Google Voice-kontotyper om du är osäker på vilken kontotyp du har på Voice.
  • Google Voice för Google Workspace har inte stöd för Obihai-telefoner som används i den ohanterade versionen av Google Voice. Du kan inte koppla dessa telefoner till ditt jobb- eller skolkonto.

Google, Google Workspace och relaterade märken och logotyper är varumärken som tillhör Google LLC. Alla andra företags- och produktnamn är varumärken som tillhör de företag som de är kopplade till.