Kontrollera saldot för ditt faktureringskonto

Gäller utgåvor av Google Workspace och andra betalprenumerationer på Googles administratörskonsol.

Om du köpte din tjänst från en återförsäljare går du hit istället  |  Har jag en återförsäljare?

För direktkunder med G Suite gäller den här artikeln enbart om du ställer in automatiska betalningar. Andra faktureringsuppgifter gäller för kunder med fakturerade konton.

Som faktureringsadministratör kan du se hur mycket som ska betalas för alla Google-prenumerationer som hanteras på administratörskonsolen.

Visa aktuellt saldo

1. Logga inGoogles administratörskonsol.

Logga in med ditt administratörskonto (slutar inte på @gmail.com).

2. På administratörskonsolen går du till menyn följt av Faktureringföljt avBetalningskonton.
  3. Klicka på konto-id:t för din prenumeration.
  4. Kontrollera ditt aktuella saldo högst upp på sidan Betalningar.

Förstå ditt saldo

Vi uppdaterar ständigt ditt saldo för att spegla organisationens dagliga tjänstanvändning. Saldot kombinerar dina totala tillgodohavanden och debiteringar plus eventuellt utestående saldo.

Ditt saldo = Debiteringar och krediter till dagens datum
(Innevarande faktureringscykel)
+ Utestående saldo
(Väntande betalningar)

Om saldot visar:

• Ett positivt belopp – detta är beloppet du är skyldig.
  • Ett negativt belopp – du har ett tillgodohavande på ditt konto. Om du låter pengarna stå kvar på kontot använder vi dem vid din nästa automatiska betalning. Du kan även begära en återbetalning.

Är du osäker på vad du debiteras för? Kontrollera dina transaktioner.

Relaterade ämnen