Avsluta AppSheet Core-prenumerationen

Om du vill sluta använda AppSheet Core i organisationen avslutar du AppSheet Core-prenumerationen. Om du har flexibel månadsavgift upphör faktureringen direkt för dina AppSheet-tjänster när du säger upp prenumerationen.

Om du avslutar din prenumeration avslutas alla dina AppSheet Core-licenser. Du kan avsluta AppSheet Core och låta dina andra prenumerationer förbli aktiva, till exempel Google Workspace. Om du vill ta bort alla dina prenumerationer läser du om att avsluta Google Workspace.

Om du har en aktiv Google Workspace-prenumeration kan du fortfarande få åtkomst till dina faktureringskonton efter att du har avslutat AppSheet.

Avsluta en prenumeration

Du måste vara inloggad som avancerad administratör för den här uppgiften.
  1. Logga inGoogles administratörskonsol.

Logga in med ett konto som har behörighet som avancerad administratör (slutar inte på @gmail.com).

2. På administratörskonsolen går du till menyn följt av Faktureringföljt avPrenumerationer.
  3. Klicka på AppSheet Core.
  4. Klicka på Avsluta prenumerationen.

Läs mer om avgifter efter att du har avslutat prenumerationen.

5. Välj en anledning till varför du lämnar och klicka på Fortsätt.

6. Kontrollera att uppgifterna stämmer och markera bekräftelserutan om du godkänner.

7. Ange administratörens e-postadress längst ned och klicka på Avsluta min prenumeration.