Muziek en podcasts vinden in YouTube Music

Met YouTube Music kun je luisteren naar je favoriete muziek en podcasts. Ontdek hoe je muziek en podcasts kunt vinden en zoeken in de YouTube Music-app.

How to use and navigate the YouTube Music App to customize your listening experience

Opmerking: De functionaliteit van het product kan anders zijn voor gebruikers in bepaalde landen of regio's.

Muziek en podcasts vinden op het tabblad Home

Check aangepaste zenders en aanbevelingen op basis van je huidige stemming, activiteit of luistergeschiedenis. Als je met je Google-account bij YouTube Music inlogt, krijg je ook aanbevelingen te zien op basis van de muziek en podcasts waarnaar je op YouTube hebt geluisterd.

Ga naar het tabblad Home  om nieuwe aanbevelingen te vinden. Tik op een categorie bovenaan het startscherm om je suggesties te filteren.

Nieuwe muziek en podcasts ontdekken

Op het tabblad Ontdekken  kun je nieuwe muziek en podcasts vinden om je bibliotheek uit te breiden. Bekijk bijvoorbeeld populaire releases, genres, playlists, podcasts en afleveringen in je land/regio of browse op categorie.

Je eigen bibliotheek samenstellen

Tik op Bibliotheek om nummers, playlists, albums en podcasts te bekijken die je in je bibliotheek hebt opgeslagen. Als lid van YouTube Music Premium kun je ook door je recent afgespeelde nummers en playlists browsen en alle content bekijken die je hebt gedownload.

Zoeken naar muziek en podcasts

Typ in de zoekbalk om muziek en podcasts te vinden in de YouTube Music-app. Gebruik de categorieën bovenaan de pagina om je resultaten te filteren.

Blijf op de hoogte van je favoriete artiesten

Gebruik de activiteitsfeed  om onder andere nieuwe releases te vinden van artiesten die je volgt en playlists die zijn gemaakt door je vrienden. Je kunt ook reacties en likes op video's bekijken of met je abonnees communiceren. Als je je activiteitsfeed wilt bekijken, log je in bij de YouTube Music-app en tik je bovenaan het scherm op .

Browsen op de artiesten- of kanaalpagina

Op artiesten- en kanaalpagina's wordt andere content van een specifieke creator weergegeven. Je kunt ook door details browsen, muziek of podcasts aan je bibliotheek toevoegen of content downloaden van artiesten- of kanaalpagina's.