Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Hoe gegevens van Google Boeken werken

Google Boeken gebruikt gegevens van externe aanbieders die informatie verzamelen over wat er beschikbaar is om boeken te vinden. Soms kun je boeken niet rechtstreeks via een zoekresultaat lezen of kopen. Dan laten we je informatie zien over boeken die je ergens anders kunt vinden.

Gegevensbronnen voor boeken

Google Boeken gebruikt gegevens van derden en andere openbaar beschikbare informatie uit de volgende bronnen, zodat je zo veel mogelijk boeken kunt ontdekken en vinden:

Informatie over hoe je boeken kunt lenen

Als je een boek op Google Boeken zoekt, zie je opties voor plaatsen bij jou in de buurt waar je het boek kunt lenen. De informatie in het gedeelte Lenen is afkomstig van partnerschappen met externe aanbieders.

We zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om onze dekking van bibliotheekgegevens uit te breiden. Als je voor een bibliotheek of organisatie werkt, kun je je gegevens indienen via het formulier in onze richtlijnen voor ontwikkelaars.