Elementen verpakken

Verpak meerdere elementen om deze in een <div>-element in te sluiten. U kunt dit element gebruiken als 1 object.

Als u meerdere exemplaren van dezelfde set elementen nodig heeft, kunt u het gebruik van groepen overwegen.

Een set elementen verpakken

1. Selecteer een of meer elementen die u wilt opnemen in een div.
  2. Gebruik een van de volgende methoden om de geselecteerde elementen te verpakken:
    • Selecteer Bewerken > Verpakken in het menu bovenaan.
    • Druk op Ctrl+R (Windows) of +R (Mac).
    • Klik met de rechtermuisknop op de selectie en selecteer Verpakken in het pop-upmenu.

Verpakte elementen bewerken

Wijzigingen aanbrengen in afzonderlijke elementen die zijn verpakt:

1. Dubbelklik op de insluitende div. Er verschijnt een rode lijn rond de div.
  2. Breng de wijzigingen aan.
  3. Dubbelklik op het gebied buiten de rode lijn.

Verpakte elementen splitsen

1. Klik met de rechtermuisknop op de insluitende div.
  2. Selecteer Splitsen in het pop-upmenu.