Animaties nesten

In veel gevallen gebruikt u één tijdlijn voor de volledige pagina, waarbij elk element op de pagina wordt weergegeven als laag binnen één tijdlijn. Er is een afzonderlijke animatietijdlijn voor elk bovenliggend element. Hiermee kunt u complexe animaties maken door een animatie in een andere animatie te nesten.

Een geneste animatie maken:

1. Maak een element dat moet fungeren als bovenliggend element, zoals een div.
  2. Kies in de werkbalk het gereedschap Selectie .
  3. Dubbelklik op het gewenste bovenliggende element. Het bovenliggende element krijgt een rode omtrek en kan niet langer worden geselecteerd.
  4. Voeg onderliggende elementen toe en voorzie deze van animatie. De elementen en animaties zijn genest in het bovenliggende element.
  5. Gebruik de Contoureditor of de navigatiebroodkruimels naast de pagina-indicator om terug te keren naar het vorige niveau. U kunt nu ook het bovenliggende element van animatie voorzien.