De gebruiksduur van een bijna lege batterij verlengen

Als de batterij van uw horloge bijna leeg is, kunt u de batterijbesparingsmodus inschakelen zodat u het horloge langer kunt gebruiken.

Batterijbesparing inschakelen

1. Als het scherm is gedimd, tikt u erop om het horloge te activeren.
  2. Swipe omlaag vanaf de bovenkant van het scherm van uw horloge.
  3. Tik op Batterijmodi Batterijbesparing en dan selecteer een batterijmodus.

Als u de optie nog steeds niet kunt vinden, vraagt u de fabrikant om hulp.

Batterijbesparing automatisch laten inschakelen

Je horloge kan batterijbesparing automatisch aanzetten als het batterijniveau 10% of lager is.

1. Als het scherm is gedimd, tik je erop om het horloge te activeren.
  2. Swipe omlaag vanaf de bovenkant van het scherm van je horloge.
  3. Tik op Instellingen en dan Batterij en dan Energiebesparing.
    • Wear 2: Tik op Instellingen en dan Systeem en dan Batterij.
  4. Zet Batterijbesparing aan bij 10% aan.
    • Tip: Sommige horloges hebben een ander percentage, zoals 15%.

Wat er verandert als batterijbesparing is ingeschakeld

Als batterijbesparing op uw horloge is ingeschakeld, wordt alleen de tijd weergegeven. De volgende maatregelen worden genomen om energie op het horloge te besparen:

• Er worden geen meldingen verzonden.
  • De trilfunctie, locatieservices en de meeste achtergrondgegevens worden beperkt.
  • De optie 'Altijd aan' voor het scherm wordt uitgeschakeld.
  • U kunt geen verbinding maken met wifi, Bluetooth of mobiele netwerken.

Als batterijbesparing is ingeschakeld, kunt u checken hoe laat het is door op de aan/uit-knop te drukken.

Wat er gebeurt als u uw horloge afdoet

Na dertig minuten inactiviteit detecteert uw horloge dat u dit niet meer draagt. Het horloge schakelt over naar een energiebesparende modus.

Afhankelijk van uw horloge kunnen sommige van deze wijzigingen plaatsvinden:

• Het horlogescherm wordt uitgeschakeld.
  • Meldingen en wekkers van uw telefoon worden uitgeschakeld.
  • Mobiele, wifi- en Bluetooth-services worden uitgeschakeld.
  • Er wordt minder batterijvermogen gebruikt op de achtergrond.

Als u de normale functies van uw horloge wilt herstellen, doet u het horloge weer om.