Geluidsinstellingen beheren

Als uw horloge een speaker heeft, kunt u het volume en de beltoon wijzigen. Als deze geluidsinstellingen niet worden weergegeven, beschikt uw horloge niet over een speaker.

U kunt ook een bluetooth-headset koppelen om muziek af te spelen vanaf uw horloge, maar tijdens gesprekken kunt u geen bluetooth-headset gebruiken die aan uw horloge is gekoppeld.

Het volume aanpassen

1. Als het scherm is gedimd, tik je erop om het horloge te activeren.
  2. Swipe omlaag vanaf de bovenkant van het scherm.
  3. Tik op Instellingen Instellingen.
  4. Tik op Geluiden en trillen en dan Volume.
    Wear 2: Tik op Geluid of Geluid en meldingen.
  5. Tik op de optie die je wilt wijzigen:
    • Mediavolume: Wijzig het volume waarmee het horloge geluiden en muziek afspeelt.
    • Wekkervolume: Wijzig het wekkervolume van het horloge.
    • Belvolume: Wijzig het volume van de beltoon van het horloge.
  6. Versleep de schuifregelaar om het volume in te stellen.

De beltoon van uw horloge wijzigen

1. Als het scherm is gedimd, tik je erop om het horloge te activeren.
  2. Swipe omlaag vanaf de bovenkant van het scherm.
  3. Tik op Instellingen Instellingen.
  4. Tik op Geluiden en trillingen.
    Wear 2: Tik op Geluid of Geluid en meldingen.
  5. Tik op Beltoon horloge.
  6. Kies een beltoon.

Monogeluid

Je kunt de audio in balans houden op zowel het linker- als rechteroordopje of op de speakers. Zo zet je monogeluid aan:

1. Tik op het scherm om je smartwatch te activeren.
  2. Swipe omlaag vanaf de bovenkant van het scherm.
  3. Tik op Instellingen en dan Geluid en dan Monogeluid.
  4. Zet Monogeluid aan.