Retrolux

Laat uw afbeeldingen er echt retro uitzien met lichtlekken, krassen, filmstijlen en meer. Tik op om een retrostijl te selecteren. Het pictogram wordt bij de stijl weergegeven zodra deze is geselecteerd. Tik opnieuw op het pictogram om de opties binnen diezelfde stijl willekeurig weer te geven. Als u verdere aanpassingen wilt doen, veegt u verticaal over de afbeelding om het menu 'Bewerken' weer te geven. Zodra u een optie heeft geselecteerd, veegt u horizontaal om het gekozen effect te vergroten. Het menu omvat de volgende opties:

• Helderheid Maak de afbeelding donkerder of lichter.
  • Verzadiging Voeg levendigheid toe aan de kleuren van de oorspronkelijke afbeelding of verwijder deze.
  • Contrast Verhoog of verlaag het algehele contrast van de afbeelding.
  • Stijlsterkte Verhoog of verlaag het effect van de gekozen stijl.
  • Krassen Veeg naar rechts om de zichtbaarheid van vuil en krassen op de afbeelding te verhogen. Zelfs als de stijlsterkte is ingesteld op 0, kunnen krassen worden toegepast.
  • Lichtlekken Veeg naar rechts om de weergave van lichtlekken te versterken. Zelfs als de stijlsterkte is ingesteld op 0, kunnen lichtlekken worden toegepast.

Wilt u een gokje wagen? Tik op op het startscherm van het effect 'Retrolux' om een volledig willekeurig retro-effect toe te voegen.

Afbeelding door Ryan Charles