Opslaan, delen, exporteren

Android

U kunt de bewerkingen opslaan door op EXPORTEREN te tikken en Opslaan te selecteren.

U kunt de afbeelding delen door op EXPORTEREN te tikken en Delen te selecteren.

iOS

U kunt de bewerkingen opslaan door op EXPORTEREN te tikken en Opslaan te selecteren.

• Selecteer Opslaan om de niet-definitieve bewerkingsstapel op de oorspronkelijke afbeelding op te slaan. Bewerkingen kunnen altijd worden verwijderd door de afbeelding te openen in Snapseed en de stapel te verwijderen.
  • Selecteer Een kopie opslaan om de niet-definitieve bewerkingsstapel op een kopie van de oorspronkelijke afbeelding op te slaan. De kopie heeft de JPEG-indeling. De kopie wordt opgeslagen in een nieuw album met de naam Snapseed en wordt ook weergegeven aan het einde van uw filmrol.
  • Selecteer Exporteren om een kopie op te slaan, met een platte bewerkingsstapel. De platte versie heeft de JPEG-indeling. De kopie wordt opgeslagen aan het einde van uw filmrol.

Houd er rekening mee dat Snapseed-bewerkingen die worden opgeslagen met Opslaan of Een kopie opslaan, mogelijk niet worden weergegeven in afbeeldingen wanneer ze worden geopend via bepaalde apps van derden. Selecteer Exporteren om ervoor te zorgen dat Snapseed-bewerkingen zichtbaar zijn in alle apps van derden.

U kunt de afbeelding delen door op EXPORTEREN te tikken en delen te selecteren.