We hebben onlangs een update aangekondigd voor de publicatiepagina's. Je leest hier meer informatie.

Wat is Google Nieuws

Google Nieuws geeft je inzicht in de wereld om je heen via toegang tot nieuws van hoge kwaliteit. In mobiele apps van Android eniOS en inbrowsers helpt Google Nieuws je artikelen te vinden die belangrijk voor je zijn.

Met Google Nieuws kun je:

• Actuele gebeurtenissen, wereldwijd nieuws en uiteenlopende content van verschillende uitgevers ontdekken.
  • Je abonneren op specifieke nieuwsaanbieders en interessegebieden.
  • Artikelen bookmarken en delen.
  • Content personaliseren in het gedeelte Voor jou.
true
New Publisher Center

Google launched a new Publisher Center interface to help publishers easily manage how their content appears across Google News surfaces. Read more on this FAQ page and our blog post.