I denne brukerstøtten finner du innhold både om Merchant Center Next og den eldre versjonen av Merchant Center. Se etter logoen øverst i hver artikkel for å forsikre deg om at du leser om Merchant Center-versjonen du faktisk bruker.

Oppdatering av retningslinjene: Nettstedet må forbedres

Mai 2021

Et egendefinert ikon for artikkeloverskrifter i den eldre versjonen av Merchant Center.

Google krever at alle selgere overholder visse profesjonelle og redaksjonelle standarder på nettstedene sine. Derfor kommer selgere med nettsteder som ikke oppfyller de grunnleggende kravene, til å se en statusmelding om at nettstedet må forbedres. Kontoene deres blir sperret frem til kravene er oppfylt. Hensikten med disse retningslinjene er å forhindre at brukerne får dårlige handleopplevelser, som uferdige nettsteder, forvirrende eller unøyaktig produktinformasjon, linker som ikke fungerer, osv. Finn ut mer om kravene våre og hvordan du kan forbedre nettstedet ditt