I denne brukerstøtten finner du innhold både om Merchant Center Next og den eldre versjonen av Merchant Center. Se etter logoen øverst i hver artikkel for å forsikre deg om at du leser om Merchant Center-versjonen du faktisk bruker.

Endringer i visning av mva. i Japan

Et egendefinert ikon for artikkeloverskrifter i den eldre versjonen av Merchant Center.

Kravene til visning av mva. på produktlandingssider i Japan ble nylig oppdatert. Som følge av og i henhold til disse nye kravene kommer ikke lenger Google til å tillate at mva. vises separat fra produktprisen på landingssider for produkter som tilbys i Japan. Fra og med 1. april må mva. være inkludert i prisen for produktet som vises på landingssiden.

Finn ut mer om pris